Традиционална акција добровољног давања крви „Црвено-бела крв“ биће одржана 22. и 23. августа у просторијама Медија центра стадиона „Рајко Митић”.

А овог пута добровољни даваоци ће добити посебну награду, јер свако ко одлучи да помогне некоме и да крв, на поклон ће добити улазницу за меч Црвена звезда – Краснодар који се игра у четвртак на нашем стадиону.

Прочитајте још  Гобељић - Настављамо још јаче

Добровољно давање крви у уторак и среду биће могуће од 9 до 18 часова.

Нове залихе крви су увек неопходне. Зато се акција „црвено-бела крв“ у сарадњи са Инститиутом за трансфузију крви Србије организује већ дванаести пут. Свака претходна имала је изузетан одзив и верујемо да ће тко бити и овог пута.

Крв могу да дају све особе узраста од 18 до 65 година. Потребно је да буду здраве, наспаване, да обедују пре давања крви и да не буду под дејством алкохола или неких других опијата. Интервал између давања крви треба да буде три месеца за особе мушког, односно четири месеца за особе женског пола.

Прочитајте још  Саопштење за јавност ККЖ Црвена звезда поводом оптужби КЖК Партизан 1953

Текст на сајту СД

Подели

Коментари

Буди први који ће оставити коментар!

avatar
 
smehplezmigskenjbatinarazmcudisokkitahmmmmfacepalmgreenslavitrofejkezsok2udartompuskezzzsmeh3trtskenjansramslavljezvizdlud
Слике
 
 
 
Аудио и видео фајлови
 
 
 
  Subscribe  
Обавести ме о