Традиционална акција добровољног давања крви „Црвено-бела крв“ биће одржана 22. и 23. августа у просторијама Медија центра стадиона „Рајко Митић”.

А овог пута добровољни даваоци ће добити посебну награду, јер свако ко одлучи да помогне некоме и да крв, на поклон ће добити улазницу за меч Црвена звезда – Краснодар који се игра у четвртак на нашем стадиону.

Прочитајте још  Милојевић - Само Судува у мислима

Добровољно давање крви у уторак и среду биће могуће од 9 до 18 часова.

Нове залихе крви су увек неопходне. Зато се акција „црвено-бела крв“ у сарадњи са Инститиутом за трансфузију крви Србије организује већ дванаести пут. Свака претходна имала је изузетан одзив и верујемо да ће тко бити и овог пута.

Крв могу да дају све особе узраста од 18 до 65 година. Потребно је да буду здраве, наспаване, да обедују пре давања крви и да не буду под дејством алкохола или неких других опијата. Интервал између давања крви треба да буде три месеца за особе мушког, односно четири месеца за особе женског пола.

Прочитајте још  Гобељић - Велика част, остварио ми се сан

Текст на сајту СД

Подели

Коментари

avatar
 
smehplezmigskenjbatinarazmcudisokkitahmmmmfacepalmgreenslavitrofejkezsok2udartompuskezzzsmeh3trtskenjansramslavljezvizdlud
Слике
 
 
 
Аудио и видео фајлови
 
 
 
  Subscribe  
Обавести ме о