Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Звездаши након победе у Келну

Велика европска победа и врло важна три бода освојена на гостовању – сложни су првотимци Црвене звезде након тријумфа од 1:0 над Келном.

Одиграли смо утакмицу перфектно, посебно прво полувреме. Наш тимски дух и напоран рад дали су резултате. Било је тешко на терену, они си добро припремљена и снажна екипа, зато ова три бода имају још већу тежину – рекао је Срнић.

Звездин нападач Александар Пешић рекао је да велика победа изузетно значи за самопоуздање екипе пред наредна европска искушења.

И после преспване ноћи најтежим се када помислим на утакмицу против Келна. Боаћи је дао фантастицан гол, он је још више подигао квалитет наше игре и могли смо да постигнемо још неки погодак до краја. Ја сам усао у тренутку када смо се бранилим нико не воли да игра дефанзивно и то није био део тактике. Знали смо да морамо да сачувамо своју мрежу и у свом маниру, као на претходним првенственим мечевима, успели то и да остваримо – рекао је Пешић.

Подршка изабраницима Владана Милојевића није недостајала ни у далеком Келну, а колико је значила нашим првотимцима показали су прославом после утакмице.

Два пута смо се враћали до трибине на којој су били наши навијачи, да са њима прославимо победу. Размишљали смо шта да урадимо, како да прославимо на специфичан начин. Тада смо решили да седнемо и да уживамо у прелепом призуру који су нам Делије приредиле. Наши навијачи су показали како се воли клуб и колико је Црвена звезда велика – рекао је Стојковић.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment