Moja Crvena Zvezda
Архива

Пешић:“Сад су сви срећни и задовољни“

Светислав Пешић

Више него чудну утакмицу одиграли су кошаркаши Црвене звезде у 6. колу регионалне АБА лиге против екипе Загреба у СЦ „Дражен Петровић“. Поново су момци у црвено-белим дресовима дозволили себи да током првог полувремена приме невероватна 64 поена, успели су да промаше сијасет слободних бацања, а на конто су уписали и три техничке грешке, од које су две отишле на терет тренера Светислава Пешића који је већ у 18. минуту сусрета био принуђен да напусти клупу нашег клуба.

Након свега, тренер Светислав Пешић је на себи својствен начин прокоментарисао дешавања у сусрету са шампионом Хрватске:

– Сад су сви срећни и задовољни. Загреб је добио прво полувреме у коме су имали невероватан проценат шута. Ту смо видели свашта, од пуно слободних бацања, до техничких грешака, глупих и намерних, али срећом нема повређених, иако је питање да ли има увређених. Честитам домаћину на заслуженој победи.

Повезане вести

9 comments

zvezdas нов 7, 2011 at 10:15

sta je sa Nedovicem??? Samo je jednu odigrao kako treba. Nije mi jasno.

Reply
miki нов 7, 2011 at 08:21

U sustini je najveci problem povreda Mileta Ilica jer za njega nemamo zamenu, Popovic ne moze sam da igra na centru. Kako god da okrenemo za nesto ozbiljnije nam fale jos 2-3 ozbiljnija igraca i ako ih ne dovedemo u najskorije vreme realno je da zauzmemo neku sredinu tabeli i opet nista od evrope.

Reply
veliki pravi Zvezdas нов 6, 2011 at 23:42

Nastavi ti sa radom Pesicu moje puno povjerenje imas ,ajmo Covicu dovedi tri igraca u Crvenu Zvezdu na pozicijama pleja ,trojke i jednog teskog centra u Crvenu Zvezdu

Reply
Mix нов 7, 2011 at 00:46

I Simens!

Reply
Марко Дарковић нов 6, 2011 at 20:55

Неспорно велики шмекер и духовит човек, волим да га гледам и слушам. Али бре много се спрда! Хоћемо ли ми играти догодине у Еворпи или не?

Reply
Vlada Tosic нов 6, 2011 at 20:03

Moze on da prica kolko oce ali nasa odbrana je RUPA… Ko za poluvreme primi 50-60 poena u proseku, pobedu tesko moze da ocekuje… Pre smo bre toliko primali za celu utakmicu, odbrana nam bila granit a sta je ovo sad…. Stoka bre pa se nauci (ne mislim pogrdno, ali za 3 meseca treninga sa Karijem bre TREBALI SU DA NAUCE DA LETE A NE DA IGRAJU ODBRANU !)

Reply
ТАЛАС КОЈИ НЕ МОЖЕТЕ ЗАУСТАВИТИ нов 6, 2011 at 19:20

Кари Цар! и за пар година нећемо играти ту лигу у којој нас краду.

Reply
nikola нов 6, 2011 at 20:53

da je neki drugi trener rekao bi da da otkaz ali njemu ne mogu to da kazem ali da nesto ne stima to je svima jasno samo ne znam sta

Reply
ТАЛАС КОЈИ НЕ МОЖЕТЕ ЗАУСТАВИТИ нов 6, 2011 at 22:52

Брате мој, ми смо били у стечају. како не знаш шта не штима? Полако довешће Светислав све у ред, али му треба пар година. У озбиљне дугове су нас увалили Жика Паук и Горан Весић, мора полако, и имамо среће што Кари хоће да се цима са клубом који пар година не размишља о трофејима.

Reply

Leave a Comment