Moja Crvena Zvezda
Архива

Пашеко би да заигра на дербију

Винисијус Пашеко
Винисијус Пашеко

Бразилац Винисијус Пашеко има жељу да заигра већ на „вечитом дербију“ који је на програму за три недеље, и поред тога што је у великом заостатку за екипом када је реч о физичкој спреми.

„Медицински и стручни штаб избегавају разговор о овој могућности, јер су опрезни.  Постоји могућност да добијем шансу, али такође брине и мој заостатак у физичкој спреми за остатком тима. Ако ипак успем да надокнадим то у наредних неколико дана, верујем да ћу добити дозволу да конкуришем за меч са црно-белима“, рекао је Бразилац, и открио да се након повреде чак носио мишљу да прекине да се бави фудбалом.

„Имао сам пуно стрпљења и воље за опоравак. Била је то озбиљна повреда, у први мах сам мислио и да прекинем каријеру, али сам остао, победио тај страх и сада сам добро – казао је Пашеко бразилским медијима.“

Повезане вести

19 comments

ZCBR нов 10, 2011 at 14:57

Covek ima zelju i svaka cast na tome negde sam procito da je Isah imo najvece srce i ako je stranac… Sa ovim se ne bi uopste slozio covek koji je imo javce srce jeste Ibrahim Gaj! I ovim putem zelom da kazem da bi bio pun pogodak da njega vrate u tim a cito sam i da je on izrazio zelju da se vrati u Crvenu Zvezdu.

Reply
pobeda !!! нов 9, 2011 at 15:17

http://transferlist.com/player/nikola.djurdjic Secate se ovog momka… Ekstra fudbaler koji je nama potreban kao hleb,decko razbija na sve tri pozicije-levo i desno krilo i centarfor. Ima brzinu odlicnu tehniku,snalazi se super

Reply
ştefan нов 8, 2011 at 20:29

strasno,on nije potpuno spreman pa on verovatno ne moza da hoda kad nije spreman kao ostatak ekipe,posto je ekipa spremna za 15min…

Reply
Марко Дарковић нов 8, 2011 at 20:59

Сети се Ли Адиа, он се касно прикључио припремама па је после 15-20 дана био спреман и играо утакмице. Знам да су им другачије повреде, али реално он може да наступи. Сад је проблем што Звезда нема кондиционог тренера који је спремио Ли Адиа.

Reply
Ћелави91 нов 8, 2011 at 15:46

Неће Роби то допустити. Сетите се само Рена ,кад је Ади могао да заигра,у једној од најбитнијих мечева,али то се није догодило јер није био 100% спреман. Спреми се ти дечко нама за следећи дерби,дај 2 гола и покажи колики си доктор. 🙂 Једва чекам да га видим на терену опет…

Reply
Dragan Kg нов 8, 2011 at 21:24

E bas si nasao poredjenje, pa Adi je zaigrao posle 3 dana u prvenstvu i odigrao ceo mec! Samo mi reci da je za 3 dana uspeo da bude fit ??? To je bila jedna velika Robijeva greska sto nije igrao protiv Rena.

Reply
veliki pravi Zvezdas нов 8, 2011 at 15:28

Zelimo ti prije svega da se ti Paseko oporavis potpuno ,pa onda ako se desi da zaigras na derbiju Crvena Zvezda – Partizan bice dobro ,znaci prvo ti se nama oporavi Paseko i udji u fizicku formu pa onda da te ocekujemo u derbijima Crvena Zvezda – Partizan ,Partizan – Crvena Zvezda ,samo polako Paseko od tebe se dosta ocekuje u Crvenoj Zvezdi ,zato trazimo od tebe kao igraca naseg kluba da ne ubrzavas nista ,ne zelimo da ostanemo bez tebe potpuno u Crvenoj Zvezdi

Reply
Zvezda u srcu нов 8, 2011 at 15:40

http://www.youtube.com/watch?v=Ak8aXuJ5h9s
Ti si ovaj fazon 😀 U 2 recenice 3 puta si pomenuo Paseko Paseko Paseko 😀

Reply
Ћелави91 нов 8, 2011 at 15:48

Хаххаха,ал’ ме насмеја човек……..:D 😀 😀 😀 😀

Reply
Milos нов 8, 2011 at 14:22

ako je Borja crn.. sta je sa ovim onda ? 🙂

Reply
Inspektor Radisha нов 8, 2011 at 16:19

Pa ovaj je pocrn!

Reply
Blade_DS нов 8, 2011 at 12:23

Al’ sledeće godine 😀

Reply
realno нов 8, 2011 at 11:41

Ja mislim da je cela ova prica marketinski potez uprave. Covek nije igrao fudbal sest meseci i sad ce odjednom da se vrati u punu formu da bi konkurisao za tim… Glupost… Posle svih potresa koji se desavaju u klubu, morali su da saopste nesto sto ce vratiti nadu navijacima. A to je upravo on, Paseko.
Ocekujem Luletovo saopstenje !!!!

Reply
B B R S нов 8, 2011 at 10:33

nema potrebe za zurbom..bice jos jakih utakmica i teskih
samo polako

Reply
Nikola Studen нов 8, 2011 at 11:31

Mislim da nije problem fizicka sprema Paseka jer prema dosadasnjoj igri koju pruzaju nasi „puleni“ ni ja sa svojih 120kg ne zaostajem za ekipom.
Mnogo veci problem je taj sto vecina igraca koji nose nas dres ne osecaju derbi.
Za derbi moras da imas srca, da ti skoci adrenelin kad pomislis na njega, moras da si RODJENI ZVEZDAS da bi mogao da ga odigras kao da je finale lige sampiona a taj osecaj nikako ne moze da ima profesionalac rodjen na drugom kontinentu to moze samo neko ko ne zivi od Zvezde nego za Zvezdu.
Mnogo bi bolje bilo ubaciti nekog klinca iz omladinskog pogona koji sanja da zaigra u derbiju jos od kada je prvi put obukao Zvezdin dres i koji je svestan njegove „tezine“ i koji je spreman da „grize“ svih 90 minuta i da ostavi srce na terenu.

Reply
Bond нов 8, 2011 at 14:21

sta se proseravate sa tim ,,srce na teren“ , a klinci nemaju ni iskustva ni tehnike niti su za prvi tim, to je potvrdio Reljic.

Reply
Nikola Studen нов 8, 2011 at 23:14

Kao sto sam u jednom od ranijih postova napisao, Zvezdu aktivno pratim vise od 25 godina , pola evrope sam proputovao sa Zvezdom i tada ciganima kasnije delijama i ispratio sam mnogo generacija sto znaci da pricam iz jednog velikog iskustva. Nasi najbolji igraci su u Zvezdu dosli kao deca. Dzaja, Pizon, Jugovic, Robi, Deki Stankovic… i da ne nabrajam dalje.
Procitajte sta su oni pricali o njihovim prvim iskustvima, motivima, strahopostovanju prema dresu i grbu, zeljom, kakav su osecaj imali kada su istrcali na teren Marakane.
O toj volji i zelji ja govorim. Taj osecaj ne mogu da imaju ni Paseko ni Kadu ni Mezenga ni Adi ni bilo koji drugi stranac kojima je zvezda samo usputna stanica. Niko od njih ne igra za Zvezdu zbog adrenalina i ljubavi prema njoj nego za jedan pristojan honorar. Te pare je mnogo bolje uloziti u nasu omladinsku skolu iz koje bi izasli novi veliki asovi a iz nase skole ih je bilo mnogo.

Reply
neca нов 8, 2011 at 14:30

A isah on je imao najvece srce iako je stranac

Reply
Branislav нов 8, 2011 at 15:48

Ne slažem se sa tobom! Pravom profesionalcu nije potreban dodatni motiv da bi trčao i borio se na terenu. Jel to znači izginuću protiv Partizana, a protiv Javora „me zabole“ ….E u tome je razlika između naših fudbalera i stranaca. Možda Borha ponekad pretjera u soliranju, ali je sigurno najviše pretrčao u dosadašnjem dijelu prvenstva…Ne kažem da nije draža pobjeda nad vječitim rivalom nego nad drugim protivnikom, ali pristup igri mora biti isti!

Reply

Leave a Comment