Moja Crvena Zvezda
Архива

На Маракану стижу „Кобре“

Роберт Просинечки - поново у копачкама

У четвртак 10. новембра са почетком од 13 часова на помоћном терену стадиона ФК Црвена звезда биће одржана интересантна фудбалска утакмица.

Наиме, сви који сутра посете црвено-белу страну Топчидерског брда у дресовима са грбом Црвене звезде неће видети Вилоту, Ћосића, Евандра, Борху, Калуђера,…, већ ће се на терену наћи руководство нашег клуба. Предвођени председником Лукићем, руководиоци ФК Црвена звезда ће одмерити снаге са припадницима специјалне јединице Војске Србије „Кобрама“.

Повезане вести

14 comments

vegas нов 10, 2011 at 14:26

Igra i Adzic!HM,pitam se koliko njih imaju iste misli kao i ja da ga strefi srcka jer je ipak debeo!?Ili kao slucajno ga kobre roknu???

Reply
Dusan81 нов 10, 2011 at 13:13

Klub se raspada i puca po svim savovima a oni nasli razonodu , sve je super , igracima vikend slobodan , zasluzili su , mnogo su se borili i trcali na terenu .Mnogo su se istrosili imaju jak tempo takmicenja sreda evropa , subota prvenstvo , niti ima kormilara na brodu niti se zna ko je tu glavni , ali uskoro ce se znati koliko smo stvarno propali… Postujem Robija kao zaluznog za trofeje u proslosti , ali moram priznati da je svojim potezima razocarao mnoge, lepo je igrati ali treba i pobediti i uzeti titulu ponekad, i samo slusam izjave sada za derbi , vec su poceli …svi pevaju istu pesmu . Dok se na drugoj strani zabranjuju izjave kod nas se caste igraci dva dana za vikend , taman da izadju i posete nocni zivot , a trcanje i teretana , to ce neko drugi umesto njih. Na terenu klanovi , pazite imamo sve same zvezde u timu … MIKIC rasista !!!

Reply
NIkola нов 10, 2011 at 10:03

Ljudi, kada samo razmislite shvaticete da Adzic uopste nije los. Ako sagledamo cinjenice shvaticemo da je cela ova sadasnja ekipa placena manje nego sto su bili placeni Ailton i Barkos. Ja njemu zameram sto dozvoljava drugima da mu blate ime, organizujemo prelazni rok sa 500-600 000… Realno trenutno smo banana od kluba u svim, osim istorijskog i navijackog aspekta. Imamo navijace, imamo istoriju, nemamo novac sto i jeste sustina fudbala.

Reply
Cetnici sever нов 10, 2011 at 11:30

Ne slazem se.Mislim da,ako bi na njegovom mestu bio bilo ko drugi(rambo,jugovic,dzaiic),mi bi svaki prelazni rok odradili bar 50% kvalitetnije.Covek je izgubio nekoliko odlicnih igraca(lazetic,tosic,volkov,salata).

Reply
escort нов 10, 2011 at 02:34

Kojim povodom se igra ova utakmica? P.S. Iskulirajte malo sa Adzom….pustite coveka na miru…Dok on nije dosao, imali smo Jakovica, Maksimovica, Blazica, Gumu, Tutoru, Edgara, Sisica, Jeffa Silvu, Fereiru, Salasa..i ostale PREPLACENE zvezdice, koji su primali 10 puta vise nego ovi sad, a za njihove transfere troseni MILIONI (to je taj dug). Sada imamo Evandra, Kadua, Vilotu, Adija, AK99, Lazovica, Vesovica, Borhu, dakle slican kvalitet ali 10 puta jeftinije. A kad dodamo i da su ranije prodavali decu iz Zvezdine skole (Milanovic, Cosic, Djuricic…) a da je sada sa svima Adza potpisao ugovore i niko nam ne moze ukrasti talente, postavlja se ?pitanje zasto ga pljujete? Hocete Messija i CR7? A u dugovima smo do guse?

Reply
DNL нов 10, 2011 at 01:55

Нема тог јубилеја , ни ревијалног меча који ће их задржати на фотељама управе клуба , ако изгубимо дерби.
Клуб са буктињама социјалистичих република је подједнако лош ,
још ће имати подршку мање навијача него до сада…
Ако прокоцкају ту прилику , Аџић , Лукић и стручњаци ће бити прекомандовани у Сопот ( у најбољем случају ) .

Reply
ChargerNS нов 10, 2011 at 01:24

Puca njima DŽONSON što od titule OPET nema ništa, što nemamo tri dobra igrača, što nemamo igru… Bitno da KOBRAMA TAKSIMETAR RADI!!!

Reply
DS нов 10, 2011 at 00:27

А јел’ могу ја да играм,да Аџи случајно сломим ногу? 😀

Reply
Теша_Делија!!! нов 10, 2011 at 00:20

Samo skrecu misli sa vaznijih stvari! Ocemo rezultateeeee!!!

Reply
DEXI нов 10, 2011 at 00:04

Ako su oni kobre mi smo anakonde 😀

Reply
БруталноРеалан нов 9, 2011 at 22:35

Кобре боље да иду мало да бране народ , а не да играју фудбал ..

Reply
neca нов 9, 2011 at 21:31

nek dodje i neki skaut da prodamo adzu…

Reply
Hertzog нов 10, 2011 at 15:01

Je li se ovo Adzic registrova da ti da ovaj jedan negativan glas na komentar hehe

Reply
delija86 нов 9, 2011 at 20:39

I kobre slucajno da roknu Adzica za vreme utakmice

Reply

Leave a Comment