Moja Crvena Zvezda
Архива

Пешић тренирао јуниоре

Велику пажњу КК Црвена звезда поклања млађим категоријама. Црвено-бели у својим редовима имају веома перспективне генерације пионира, кадета и јуниора на чијим темељима жели да гради будућност.

Талентом се посебно издаваја јуниорска селекција Црвене звезде која се у јединственој лиги (до 18 година) такмичи са екипом чију окосницу чине момци рођени 1995. године, односно две године млађи.

У Баскет ситију Светислав Пешић одржао је показни тренинг управо јуниорском тиму у присуству свих тренера млађих категорија, а овакви тренинзи постаће пракса све у циљу што боље обучености младих кошракаша.

Пешић је био веома задовољан приступом играча на тренингу, а колики је значај имала његова посета тренингу објаснио је тренер јуниора Милан Мандарић:

– На опште задовољство свих играча, али и тренера, присуствовали смо практичном предавању једног од најбољих стручњака. Свако од нас је после овог тренинга је богатији за једно ново искуство. Заиста смо имали шта да видимо и научимо, а поготово ови млади момци – констатовао је Мандарић.

Шупут и Симоновић
Шљиванчанин, фото: "Новости"Шефик, фото: "Новости"Jasna ŠekarićFK Šahtjor Soligorsk

Повезане вести

6 comments

miki нов 11, 2011 at 00:27

Slazem se da tesko da ce ostati u klubu ako ne dovedemo jos 2-3 dobra igraca jer se pokazalo da ovaj igracki kadar ne moze mnogo.
Stvarno ne mogu da verujem da Rakocevic i Milicic koji se kunu u zvezdu nisu mogli da zrtvuju jednu sezonu da nam pomognu. Pogledajte samo grobare, uvek vrate stare igrace koji jedva cekaju da im pomognu, a nasi… Nemam reci, svi se kunu u zvezdu a nikada to ne pokazuju delima.

Reply
nikola нов 11, 2011 at 01:18

mislim da nisi upravu,covic je ponizio Milicica sa svojom ponudom

Reply
strahinja нов 10, 2011 at 16:10

Kakva je njuska Kari,treba mu dati dozivotni ugovor,boljeg strucnjaka nismo imali niti cemo imati…

Reply
ТАЛАС КОЈИ НЕ МОЖЕТЕ ЗАУСТАВИТИ нов 10, 2011 at 18:01

Слажем се. Исто и Робију.

Reply
Теша_Делија!!! нов 10, 2011 at 18:17

Lako je reci, ali on je covek dosao jer su mu obecali pojacanja. Ako ne bude par jakih imena, ne verujem da ce on da ostane u klubu.

Reply
Ћелави нов 10, 2011 at 22:51

Istinu velis komso, ali ja mislim da pare nisu problem, para nema 😀

Reply

Leave a Comment