Moja Crvena Zvezda
Архива

Каду неизвестан за дерби

Каду Мендеш
Каду Мендеш

Невоље у „невреме“ за стручни штаб Црвене звезде. Пред серију тешких и одлучујућих мечева у финишу јесењег дела сезоне шеф стручног штаба Роберт Просинечки и даље не зна када ће моћи да рачуна на једног од понајбољих – Каду Мендеша.

Бразилац је пропустио последњих неколико утакмица, што се и те како осетило у игри нашег тима, а сада се са сигурношћу може рећи да ће пропустити и гостовање Јагодини наредног викенда. Да ли ће омалени плејмејкер заиграти на Маракани у дуелу са „вечитим ривалом“, велика је непознаница.

„Једино је Каду још ван тренажног процеса. Код њега је у питању руптура мишића, неће сигурно играти против Јагодине, а неизвестан је и за вечити дерби“, рекао је Просинечки за „Журнал“.

Повезане вести

11 comments

АЦЗ нов 13, 2011 at 17:54

Нека игра ко хоће, мене само занима ПОБЕДА! Толико…а ако не дај Боже, пукнемо, ЈЕБО САМ И МАМИЦУ СВИМА РЕДОМ!

Reply
Теша_Делија!!! нов 13, 2011 at 16:09

Bar sam ja izvestan na tribini 😀

Reply
gile нов 13, 2011 at 15:37

kadu u zadnje vreme igra dobro ali je sklon povredama i zbog toga ga treba prodati

Reply
Petar нов 13, 2011 at 15:12

Jadni mi ako nam Reljic zaigra na derbiju!!! Decko nema pojma da se ne lazemo. SAMO CU RECI JADNI MI!
Bice veoma za…. derbi, iskreno slabiji smo od Partizana… Daj boze da izvucemo nereseno. Ovo sve govorim kroz prvenstvene meceve gde se mi mucimo sa svakim drugim protivnikom!!! Ali ako gledamo Ventspils i Ren mozemo se nadati pobedi! Jer kada neki tim igra otvoreno, kao sto su bili Ventspils, Ren, OFK- beograd odma prime 2,3 komada. Dobro ren je na mnogo vecem nivou ali pokazali smo da mozemo da se drzimo sa njima ako izuzmemo njihovu fizicku spremu. Da uporedimo partizan i ren, ren bi i njih odvalio koliko i nas, samo zbog fizicke snage, ali posto partizan to nema u rangu je malo jaci od Ventspilsa.
AKO STANOJEVIC BUDE PAMETAN I IGRA NA POLU KONTRU, KONTRU, PREKIDI, MOGU DA NAS DOBIJU 1:2 1:3 JER NAMA SVAKI TIM IZ JELEN SUPER LIGE DA TAKO GOL, A KAMOLI PARTIZAN ZA BRZIM MARKOVICEM!

Reply
dejanRS нов 13, 2011 at 15:44

Neslažem se sa tobom da smo slabiji od franjevavca,da je skok igra problem – isina je ,ali kako ti kažeš realno oni nemaju igru ,igra im je iskidana i imaj na umu otpor protivničkih igrača kada igraju protiv njih i protiv nas,seti se prošle godine metalca,hajduka da ne nabrajam više je kod naših igrača problem u glavi,uostalom šta nas treba da je briga kakvu će formaciju „majmun “ da postavi naši igrači i mi zajedno sa njima možemo „lako“pobediti,zajebi pisimizam.Ljudi pa oni igraju u zvezdi koliko bi nas dalo dio našeg života da smo na njihovom mjestu,neka naše igrače bole noge od trčanja,koliko nas boli grlo od pevanja ,pa da vidim kako nemožemo pobediti na samo glodare nego i neke evropske ekipe.Borba
pozz

Reply
Realan нов 14, 2011 at 07:55

Naravno da Partizan nece srljati,njima je nereseno odlican rezultat,zbog cetiri boda viska. Mi tesko dajemo golove ekipama koje se brane sa 10 igraca,tako da u naj boljem slucaju ocekujem x.

Reply
Mladjen нов 13, 2011 at 13:00

Ako ne moze Kadu…i ako se sve lepo zavrsi sa filipom jankovicem,neka ubace njega u startnu…

Reply
marko нов 13, 2011 at 13:14

brate mislim da si u pravu jankovic mora da dobije sansu,sad ili nikad .

Reply
Mladjen нов 13, 2011 at 14:30

Ja znam da vise stvarno nema smisla koliko se forsiraju strani igraci…a nikako da opravdaju kvalitet,cast izuzecima,evandro,kadu i adi…ali zasto npr i kada se igra prijateljska tekma sansu pre dobije savio nego neko dete???

Reply
Vlada Tosic нов 13, 2011 at 13:23

Kakav crni jankovic, decko ima 15 godina … Nije fizicki jak, otresce ga kako oce… Igrace Kadu nego nam sad malo prodaju maglu da bi se ovi ponadali…

Reply
marko нов 13, 2011 at 13:33

brate kako lazaz markovic kida misllim da bi jankovic trebao da dobije sansu u kupu (milisim da je ta utakmica 3 dana prije derbija) ji ako je iskoristi neka zaigra u derbiju sto da ne.a to se tice ovih dugih vesti za njega vjerujem da je to da nam pokvare atmosveru pred derbi ali NECE MOCI.

Reply

Leave a Comment