Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Милојевић показао шта жели

Поподневни тренинг претпоследњег дана рада на Кипру фудбалери Црвене звезде одрадили су у две групе.

Овог пута није било поделе на офанзивце и дефанзивце. Обе групе у измешаном саставу радиле су по сат и по времена под будним оком стручног штаба Владана Милојевића.

Уобичајено загревање наших првотимаца овог пута испратило је навијање присталица Звездиног братског клуба Олимпијакоса из Пафоса. Уз скандрање имена два црвено-бела клуба изабраницима нашг шефа стручног штаба било је много лакше да преброде све препреке.

Уводни део тренинга овог пута састојао се од рада са и без лопте. Као специфични припремни део радила се шема паса, вежба у групи са лоптом.

Након увода, обе групе у свом термину, прешле су на тактички део тренинга где су се увежбавали офанзивни и дефанзивни аспекти игре са одређеним захтевима које је наш стручни штб поставио пред првотимце. Тренер Милојевић је својим играчима током већег дела рада демонстрирао шта од њих тражи на терену.

Оно што радује све присталице црвено-белих јесте да се форма екипе одлично темпира за премијеру у пролећном делу сезоне коју ће наши првотимци имати 13. фебруара на Маракани на уткмици Лиге Европе против московског ЦСКА. Врло битан податак јесте и да се сви наши фудбалери одлично осећају и да захваљујући марљивом и преданом раду стручног штаба имају идеалне услове за даље припреме.

Повезане вести

Leave a Comment