Moja Crvena Zvezda
Архива

Цвеле и јуниори лако са комшијама

Јуниорска екипа Црвене звезде, која је на овом сусрету била појачана Александром Цветковићем, без неких проблема савладала је Партизан 84:77 (27:20, 23:19, 20:19, 14:19).

Црвено-бели момци су водили током целе утакмице, имали предност од 12 поена пред последњу четвртину, међутим тада је уследило опуштање које су сикористили црно-бели и пришли на свега два поена заостатка. Пренули су се тада Звездаши и заиграли озбиљније, уписавши сигурну победу над „вечитим ривалом“.

Тренер нашег тима Милан Мандарић био је задовољан приступом мечу.

„За разлику од прошлог кола и утакмице са Радничким у Крагујевцу, када смо заслужено поражени, овога пута смо озбиљно приступили мечу. Играли смо изнад својих тренутних могућности јер смо у просеку око две године млађи од ривала. Доминирали смо у скоку, контролисали рекет, и свели грешке на минимум. Такав приступ нам је помогао да разиграмо већину кошаркаша. Желим да честитам Партизану на фер игри и надам се да је публика уживала и да смо оправдали епитет дербија.“

Повезане вести

10 comments

Aleksandar нов 21, 2011 at 14:57

Kazi te sta hocete ali Covic gura svog sina i ne mogu da shvatim sto Nedovic nikad ne igra ? Mislio sam de ce se nesto promeniti i jeste se promenilo. Igramo jos gore, klinci ne dobijaju minutazu i tatini sinovi igraju… Stvarno bi trebao Pesic da nam odgovori sto Nedovic ne igra i ako je Covic ocajan…

Reply
Aston нов 21, 2011 at 17:30

Prvo nesto proveri pa pricaj napamet.Ima statistika ako nepratis evo ja cu pokusati da ti napisem Filip Covic 148 minuta na tereny za 7 utakmica postigao 42 poena 28 asistecija. Nemanja Nedovic 123 minuta 6 utakmica postigo 40 poena 14 asistecija. pogledaj minutazu minutaza kod Pesica je ravnopravna, I svi su igrali isto. Kazimio koja je razlika nikakva da bi nekoga pljuvao.Da bi nekoga pljuvao moras da imas argumente, obadvojica su mladi i treba ih pustati da igraju,a ni jednog pljuvati, iz cisto svog licnog svatanja,imas statistiku na ABA ligi pa malo proprati. Pa oda kometarisi.

Reply
Milka Canic нов 21, 2011 at 19:06

A ti prvo uzmi gramatiku za prvih par razreda osnovne skole. Tamo ti je lepo objasnjeno kada se recca „ne“ pise zajedno, a kada odvojeno. Takodje ti pise da se ne kaze „obadvojica“, nego „obojica“, kao i da se ne pise „ni jednog“, vec „nijednog“. Nauci jos i da se ne kaze „svataju“, nego „shvataju“, pa tek onda pronadji za shodno da komentarises Zvezdine postove, kao i da ubedjujes ljude da je Covic kvalitetniji od Nedovica.

Reply
aston нов 21, 2011 at 21:47

Milka mozda si u prava da je ovo diktat iz srpskog jezika, ako gledas pravopis nije ti mesto na zvezdinom forumu,nego u slagalici.Sve su to staparske greske ili brzog pisanja. Niko nije rekao da je Covic boli od Nedovica, kad si toliko pametna ili pametni proverite minutaze, poene,asistecie,pa bauljajte onda po forumima, i nesto promisljeno napisite da pomognete zvezdi, ja navijam za zvezdu vec 40 godina propratio sam bilion utakmica, znam svaki kamicak Marakane i pionira. I kad nekog kritikujem ja prvo razmislim zasto je to tako ili kako je i zbog cega je tako,pa onda kritikujem, najlakse je kritikovati. Naravno da je Nedovic perspektivniji i dosta vislji od Covica ali u ovom trenutku nije pruzio mnogo vise od njega, u ovom trenutku kad smo se podigli sa dna, mi stariji znamo da cenimo neciji trud,kad niko ne zeli da igra za nas kad je zvezda ispala prosle godine i kad neko igra kako god igra dobar je.Docice bolja vremena, napravice Pesic i Covic nesto od onoga sto si u prosloj godini totalno izgubio i mogo da na forumu o basketu ne kometarises, zato podrzite i ovaj projekat i bice sve ok, a negledaj pravopis jel nismo mi ovde ni po pismenosti ni po pameti ni po boji koze ni po nacionalnosti nego zbog Zvezde. Ako sam za tebe nepismen necitaj, i ovo sam napisao iz jednog daha i nepada mi napamet da ispravljam, pa stikliraj greske.

Reply
I.g.o.r. нов 21, 2011 at 13:32

E i onda kad čujem da Partizan kao ima jednu od najboljih škola košarke u Evropi, a dobijamo ih već par godina bez problema u mlađim kategorijama…. Sve što su osvojili od domaćih takmičenja osvojili su na dovedene igrače jer imaju dobre skaute i nisu im bolidi u upravi….

Reply
Milos нов 21, 2011 at 12:56

on je jednostavno prerastao ove kategorije.. mora da igra u seniorima.. ja sam vise za da nam igraju Cvele i Nedovic,umesto B. Popovica i Covica i Uros Nikolic umesto P. Popovica,pa makar izgubili svaku.. i pod uslovom da ne odu ostali igraci,za godinu-dve boricemo se za titulu.. Ova trojica,uz sjajnog Milutinovica,Subotica,Lazica,Lesica,Ilica,Radetica i uz nekoliko kvalitetnih stranaca.. Bicemo opet prava ekipa !

Reply
Alex Krycek нов 21, 2011 at 12:53

Kako izgleda zajebano na ovoj slici

Reply
vlada нов 21, 2011 at 12:50

Sta mu to vredi cveletu koji je po meni 100 puta bolji igrac od covica,kada mora da igra tatin sin…a i onaj bojan popovic je bez komentara

Reply
kalu нов 21, 2011 at 13:40

Stavarno ne znam cemu minusi,vlada je sve lepo rekao a ja bi dodao da nedovic treba vise da igra.

Reply

Leave a Comment