Moja Crvena Zvezda
Архива

Млађе категорије 3 од 3

Огњен Ожеговић, у 15 мечева постигао је 14 погодака за наше омладинце

Претходног викенда млађе категорије ФК Црвена звезда играле су првенствене мечеве у својим категоријама. Омладинци, кадети и пионири нашег клуба остварили су све три победе и то на гостујућим теренима.

Омладинци:

Црвено- бели омладинци гостовали су младим „Романтичарима“ и након преокрета однели бодове са Карабурме.

ОФК Београд : Црвена звезда  1:2 (1:0)

Већ у 5. минуту, на центаршут Керафинловског, Младеновић је матирао голмана Павловића и донео велику радост плаво-белима.

Тим резултатом окончано је и прво полувреме, а у наставку уследило је буђење момака у црвено-белим дресовима. Већ у првом минуту наставка Степановић је поравнао резултат, а бодове нашем тиму донео је фантастични Ожеговић у 80. минуту сусрета. Био је то 14 погодак талентованог нападача у 15 одиграних сусрета чиме је показао да у нашој фудбалској школи стасава расни центарфор. Како се незванично сазнаје, Ожеговић би требао да буде прикључен првом тиму на предстојећим зимским припремама.

Црвена звезда: Павловић, Голубовић, Медић, Лазић, Маринковић, Симић, Стојковић, Ахчин (Чикић), Ожеговић, Степановић (Зарубица), Михајловић (Басрак).

На табели воде омладинци Црвене звезда са 34 бода и утакмицом мање, а следе Војводина 33, Рад 31, ОФК Београд 27, Партизан 26, БСК Борча и Раднички (Н) 23,…

У наредном 17. колу, омладинци Црвене звезде дочекују Инђију.

Кадети:

Кадети нашег клуба након преокрета донели су бодове из Лесковца.

Слога (Л) : Црвена звезда  1:2 (1:0)

Слободно се може рећи да ове сезоне нико није намучио кадете Црвене звезде, као што је то учинила лесковачка Слога. Црвено-бели кадети предвођени, слободно се може рећи и првотимцем нашег клуба Филипом Јанковићем тешком муком су освојили очекиване бодове.

Домаћин је до предности стигао у 40. минуту преко Младеновића. У наставку, црвено-бели су се пробудили и било је питање тренутка када ће одбрана Слоге попустити. Караклајић је изненадним ударцем у 62. минуту донео поравнање, а само три минута касније исти играч је уздрмао пречку домаћег голмана Ђукића. У 66. минуту резервиста Лазић је донео предност нашем тиму и поставио, испоставиће се, коначан резултат.

Треба напоменути да је црвени картон у редовима црвено-белих зарадио Шакић, али то није утицало на коначни резултат.

Црвена звезда: Шуљагић, Караклајић, Унгар (Миодраговић), Шакић, Пишчевић, Јовановић, Симић (Лазић), Стаматовић (Узелац), Максимовић, Јанковић, Тишмар (Зекић).

На табели кадетске лиге Србије води Црвена звезда са максимална 42 бода, а следе Војводина 38, Партизан 37, Рад 27, ОФК Београд и Телеоптик 25,…

У наредном колу, кадети Црвене звезде дочекују ужичку Слободу.

Пионири:

За разлику од нешто старијих колега, пионири Црвене звезде много су лакше дошли до бодова на Карабурми.

ОФК Београд : Црвена звезда  0:3 (0:2)

Црвено-бели пионири су веч у 7. минуту преко Мијаиловића дошли до предности, а до краја полувремена голмана „Романтичара“ Ђорејлијевског матирао је и Јовић и тиме дуплирао предност. Коначних 0:3 постигао је Ивановић у 46. минуту.

Црвена звезда: Николић, Мијаиловић, Новаковић (Тошић), Јовановић (Аљетић), Стојановић, Ступић, Туфегџић (Маринковић), Бјеличић, Јовић (Ђуровић), Ивановић (Дуроњић), Рангелов (Пурић).

На табели пионирске лиге води Црвена звезда са 45 бодова, а следе Партизан 41, Рад 28, Борац 24, а Раднички (Н), Раднички (К), Савацијум и Лозница сакупили су по 23,…

У наредном колу, пионири Црвене звезде дочекују Смедерево.

 

 

Повезане вести

12 comments

Marko нов 21, 2011 at 23:51

daj bre ljudi sta pisete,Cikic usao i sam resio utakmicu

Reply
Marko нов 21, 2011 at 23:46

To sto pisete su gluposti,ozegovic se nije video,karanfilofski ga je stavio u dzep…OFK BEOGRADU je presudio zvezdina 14ica,mali je usao na poluvreme i napravio dar mar,skoro nisam video tako nesto…

Reply
Bogi нов 22, 2011 at 11:36

Slažem se.Čile je odigrao odlično!

Reply
Milos нов 21, 2011 at 23:45

smatram da je Ozegovic svojim ucinkom zasluzio prekomandu.. ali ljudi, citam svake nedelje ove vesti za mladje kategorije,i uvek se spominje Karaklajic, ili da gol ili odlicno odigra.. jel zna neko nesto o tom momcicu,kako igra ? i da,ocekujem na leto Veljka Simica u seniorima.. 🙂

Reply
Bogi нов 22, 2011 at 11:35

Kare je odličan igrac,brz,prodoran,ima drbling…A prvi gol za pionire dao je Jović.Mijailović je šutirao ali je Jović sa namerom promenio pravac lopti.

Reply
123 нов 21, 2011 at 23:04

Ima li kakav levi bek u mlažim kategorijama,da je prodoran?

U našoj ligi po meni bi smo mogli da dovedemo neke od ovih:
OFK-Rodić,Petković,Pavlovski
Radnički:Kostić
Sloboda:Maksimović,Kasalica
Rad:Milivojević,Leković,Luka
Borac:Mladenović

Reply
Djolle нов 22, 2011 at 15:41

Ima, Medić, bio je u timu omladinicama. Perspektivan jako, ali još uvek fizički previše slab za prvi tim po mom mišljenju. Ali sam siguran da će biti od njkega strašan levi bek. Poz

Reply
Звезда - Србија нов 21, 2011 at 22:44

Ја сам из Лесковца и то баш из овог насеља (Хисар) одакле је Слога. Нисам имао појима да играју у прву лигу, јер је код нас све пропало.Да сам знао ишо бих да гледам, највише због Јанковића.

Reply
CzvBoys нов 21, 2011 at 21:48

Voleo bih da Ožegović bude prekomandovan u prvi tim bar za zimske pripreme, možda se nametne Robiju..ko zna, vidi se da je talentovan!

Reply
Aleksandar нов 21, 2011 at 22:25

Causic, Stojkovic, Jankovic, Miaijlovic, Ozegovic, Srnic i jos drugih talenata… Brate, jedva cekam taj dan kad budu oni standarni… Bice to opet ona generacija 2005/2006… Ma i jos bolja…

Reply
nra нов 21, 2011 at 23:07

aco iz tvoja usta u bozje usi !!!!!!

Reply
Šeša нов 22, 2011 at 07:21

Samo da ih ne prodaju prije nego što postanu standardni! I još kupiti par najboljih klinaca iz okoline (RS, Makedonija, CG), potpisati ugovore na 5 godina.. Zvuči realno, ali…

Reply

Leave a Comment