Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Омладинци уписали нову победу

Шампионска трка у лиги за омладинце, у којој води Црвена звезда, и даље траје, а Звездини омладинци су новом победом задржали предност над најближим пратиоцима.

Црвена звезда је у утакмици против Интернационала у другом полувремену успела да сломи отпор гостију. Дејан Јовељић који је и на овој утакмици предводио своје другове, донео је Звезди предност у 55. минуту, постигавши на тај начин свој 34. гол ове сезоне. Све дилеме око победника отклонио је Стефан Сантрач у 78. минуту.

Доста тврда утакмица са пуно дуела, навикли смо да је противник увек мотивисан против нас. Прво полувреме није изгледало баш онако како смо се договорили у свлачионици, али у наставку смо изашли као права екипа и права браћа и на крају победили на нашу вољу. Ово је мој други гол ове сезоне, не постижем их често и зато ми је драго јер је данас тај погодак обезбедио мирну завршницу и нова три бода — рекао је стрелац другог гола Сантрач после утакмице.

Црвена звезда — Интернационал 2:0 (0:0)

Стадион: Терен Омладинске школе ФК Црвена звезда
Судија: Данило Јеринић
Стрелци: Јовељић у 55′, Сантрач у 78′.
Жути картони: Јанковић, Ераковић, Којић (Црвена звезда), Благојевић (Интернационал).

Црвена звезда: Гордић, Јанковић, Даничић, Сантрач, Ераковић (од 65′ Којић), Богдановић, Босић (од 85′ Костић), И. Илић (од 80′ Савић), Гаврић (од 87′ Маљковић), Аћимовић, Јовељић (од 86′ Шикањић).

Интернационал: Благојевић, Илић, Ђорђевић (од 60′ Бркић), Чермељ, Павићевић (од 50′ Лукић), Остојић (од 64′ Миленковић), Глишић (од 78′ Мачинковић), Павловић (од 55′ Вучетић), Арнаутовић, Стајић, Сићовић.

И млађи омладинци Црвене звезде данас су играли своју утакмицу против Бродарца. Забележена је убедљива победа од 6:1.

Стадион: Терен Омладинске школе ФК Црвена звезда
Судија: Јован Стокић
Стрелци: Павловић у 17’, Младеновић у 53’(ауто гол), Костић у 54’, Маљковић у 60’, Пантовић у 64’ и 79’ за Црвену звезду, а Пантовић у 85’ за Бродарац

Црвена звезда: Симониовић, Костић, Лукић, Ковачевић, Младеновић, Чворић, Маљковић, Павловић, Танко, Ђорђевић, Пиплица. Играли су и: Дамјановић, Пантовић.

Бродарац: Брковић, Мушић, Јовановић, Глишић, Гајић, Милорадовић, Илић, Влаовић, Милисављевић, Крсмановић, Ћулибрк. Играли су и: Бабовић, Мастиловић, Анакиев, Ђокић.

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

Hadži Dragan апр 7, 2018 at 14:17

Tačno je da pobeđujemo,ali slabo se igra,nikako da vratimo jesenju formu.

Reply

Leave a Comment