Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Милојевић: Сви у Крушевац!

Фудбалерима Црвене звезде недостаје још једна победа како би математички обезбедили титулу шампиона Србије. Прилику да је изборе изабраници Владана Милојевића имаће у четвртом колу плеј-офа Суперлиге Србије у оквиру кога гостују екипи Напретка у Крушевцу у недељу, 29. априла, од 16 часова.

Шеф стручног штаба Црвене звезде Владан Милојевић изнео је своја очекивања пред овај дуел.

Позвао бих навијаче да у што већем броју дођу у Крушевац и да подрже ове момке, јер су они то заслужили. Настављамо плеј-оф, играмо против екипе која је добро одиграла комплетно такмичење до сада и једине екипе са којом ми имамо негативан скор. У Крушевцу смо изгубили, а на Маракани смо освојили по бод и пробаћемо да то сутра исправимо. Што се нас тиче припремамо се као и за све утакмице до сада, амбијент у Крушевцу је увек јако леп, Крушевљани воле свој клуб и свој град и они и заслужују Напредак овакав какав јесте. Они су искусна екипа, искусно вођена, једни су од ретких који имају стабилног финансијера и то се одражава и на њихову игру – рекао је Милојевић.

Осим играча који ће одсуствовати због картона наш стручни штаб нема проблема са играчким кадром.

Сутра неће моћи да наступи Родић због црвеног, као ни Милијаш због парних жутих картона. Данас после тренинга видећу на које играче ћу моћи да рачунам за утакмицу у Крушевцу.

Наш стратег осврнуо се и на речи свог колеге Милорада Косановића који са клупе предводи Напредак.

Он је заиста искусан тренер, његове изјаве су увек игра речи. Прошли пут је акценат бацио на поштено суђење, овог пута на то славље титуле у Београду. У сваком случају респектујем господина Косановића и не бих даље коментарисао. Нама математички недостаје још једна победа, али екипа као што је Црвена звезда у свакој утакмици мора да иде на победу, да игра добро, па чак и у пријатељском сусрету. Даћемо све од себе и сутра у Крушевцу, ово је спорт и видећемо како ће се завршити утакмица – поручио је Милојевић.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment