Moja Crvena Zvezda
Архива

Конференција за медије пред „вечити дерби“

На конференцији за медије тренер Црвене звезде и заменик капитена Никола Микић били су прилично оптимистично расположени пред сутрашњу најважнију утакмицу овог дела сезоне. Тренер Просинечки истакао је да ће тек сутра одлучити са којих 11 играча ће се супротставити највећем ривалу, али верује да ће било којих 11 играча који истрче на терен бити кадри да остваре победу коју сви толико желимо.

– Отишли смо у Аранђеловац да се екипа освежи и да у миру проведе преостало време до утакмице. Припремамо се за један спектакл који нас сутра очекује на Маракани, који сви једва чекају, самим тим и моји играчи који ће сигурно сутра дати све од себе да одиграмо једну праву туакмицу. Биће тешко, свесни смо тога, али мислим да смо се добро припремали у претхоном периоду, а након победе од 4:0 над Смедеревом, велики смо оптимисти. Видећемо, у фудбалу је све могуће, али ћемо играти на победу, покушаћемо да доминирамо читав меч, и видећемо шта ће се десити. Очекујем пун стадион, одличну атмосферу, и на крају крајева, волели би како и ми тако и навијачи, да сутра победимо – рекао је велики Жути и додао да има још неколико дилема око састава.

– Сутра ћу знати ко је спреман за меч и тек тада одлучити ко ће играти. Каду је добро, али и он је један од играча који су имали проблема. Двадесетак дана, односно три-четири утакмице није играо. Добро се осећа, и верујем да ће бити спреман за сутра – резимирао је Просинечки кадровску ситуацију пре 141. вечиту фудбалску причу.

Са мишљењем „шефа“ слаже се и заменик капитена Никола Микић који је пренео да су његови саиграчи спремни и орни да сутра максималним залагањем и концентрацијом дођу до тријумфа који очекује милионска армија Звездиних навијача.

– Утакмица са Партизаном може да буде најбитнија у овој сезони, јер одлучује доста тога. Радили смо добро ове недеље и после победе над Смедеревом атмосфера је одлична и очекујем добру утакмицу. Надам се да ћемо победом против Партизана доћи на бод заостатка и тиме учинити сезону занимљивом. Мислим да смо коначно спремни да победимо Партизан и да срушимо традицију – рекао је у своје, али и име свих наших играча Никола Микић.

Није подлегао новинарским „провокацијама“ Роби, и није желео да се осврће на евентуалну тактику односно поставку противника.

– Они играју често са два задња везна играча, али то не значи да играју дефанзивно. Очекујем да се неће отворити и да ће играти стрпљиво, јер имају четири бода предности, а ми смо ти који морамо да нападамо. Вероватно ће играти на полу-контре и контре, и ту се морамо посебно припазити. Могу очекивати све варијанте, али не желим о њима причати, него о нама. Желим да сви будемо здрави, оптимизам је велики, играчи су свесни да смо у доброј форми, и спремни смо за једну мушку утакмицу – изјавио је тренер црвено-белих и истакао да га не брине лоша традиција у последњих неколико година у мечевима са комшијама, и да га радује максимална мотивисаност странаца.

– Традиције су ту да се руше. Ми не размишљамо о поразу, ни ја, ни моји играчи. Што се „странаца“ тиче и они осећају итекако тензију и „напетост“ која влада. Добро знају шта је дерби, саиграчи су им причали, и мотивисани су. Знају да је дерби другачија утакмица, и да је ово један од највећих градских дербија на свету – закључио је шеф стручног штаба Црвене звезде.

Повезане вести

23 comments

prof.dr rodja pasjanac нов 26, 2011 at 14:34

NAPRED ZVEZDOOOOO SAMO NAPRED POKAZI STA ZNAS malom partizanu…………….

Reply
prof.dr rodja pasjanac нов 26, 2011 at 14:33

Ajmo ZVEZDASI da pokazemo partizanu sta znamo…
Napred ZVEZDOOOOOOOOOOOOOOo samo napred….

Reply
I.g.o.r. нов 26, 2011 at 12:52

AJMOOOOOO DELIJEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!! Da pokažemo ko smo i šta smo, da zagrmi danas i da naša Zvezda pobedi! Vreme je da se SD vadi iz g**ana!!!

Reply
Ogi нов 26, 2011 at 11:45

Ljudi prenos jel ima negdje ???

Reply
Dusan81 нов 25, 2011 at 23:28

Evo za sve koji zele da znaju informaciju o sudijama koje su sudile kada je Milijasu ponisten http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2008&mm=04&dd=18&nav_id=294661 pomocni sudija koji je napustio sudjenje je Milisavljevic , glavni je bio NInoslav Spasic, a Radojicic je bio drugi pomocni i nije imao uticaja na igru. Mislim da ce suditi fer ovaj Grujic.

Reply
MILAN KG нов 25, 2011 at 22:44

Zanimame sta ce sudija da uradi kad se onaj manijak stanojevic bude zaletao na linijskog sudiju posle svakog faula takvo ponasanje nisam u zivotu video protiv borca u proslom kolu ono je bruka vredja sudije zalece se a glavni sudija nista GAZI ZVEZDO!!!!!!!

Reply
Topi нов 25, 2011 at 20:07

Mi moramo da ih zgazimo da zapamte sutrasnji dan i da ih vratimo u realnost jer su mnogo poleteli. Najbitnija stvar je da ih zgazimo fudbalski onako kako je Zvezda godinama demonstrirala svoju silu nad njima a na tribinama da bude paklena atmosfera ali navijacka bez nasilja i slicnog. Neka dodju i vide kako to rade majstori a kao sto Robi rece nece ih mnogo biti
Sasa

Reply
Ljubo90 нов 25, 2011 at 19:01

E poludecu majke mi!!Sada na fb-u neko objavi da nema vise karti za sever..!?Zna li bilo ko od vas pouzdano,da li je ostao neki broj neprodatih karti.Please,necu moci da zaspim.

Reply
Darko нов 25, 2011 at 19:15

Sever je apsolutno prodat! Jedine karte sto su ostale su na iticketu.. Tamo sam i ja kupio.. Evo link.. http://www.iticket.rs/Home.aspx

Reply
bane нов 25, 2011 at 19:21

bice sutra jos 500karata u probaji…… ima i tapkarosa 😀
ne brini ulazis 100%… porani ujutru…. mada mozes i preko neta isto….. samo gomilaj bre!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reply
bane нов 25, 2011 at 18:41

kartu imam, voz stize i krece ludiloooooooooooooooooo 🙂
mozda nije tema al pogledajte ovo i recite koja devojka je lepsa
http://www.zurnal.rs/2011/11/25/zagrejte-se-pred-derbi-vecitih-rivala/index.html
Ova zvezdasica ako mi se nekada osmehne…. infarkt :)….prelepe su nase navijacice 🙂
Plasticarke na drugu stranu!!
POzdrav za sve navijace Zvezde i ljubitelje prirodni lepih devojalka 🙂
sutra do pobete !!!!!!!

Reply
Марко ЦЗБГ нов 25, 2011 at 18:39

Мало смо недоследни. У свим песмама их прозивамо да су мали клуб, мали партизан а ми овде говоримо о “вечитом дербију“. Не може једној величини каква је Црвена Звезда да вечити ривал буде клуб који на европској мапи безначајан, који бламира Србију где стигне, кога су основали фудбалери НДХазије! Не може да нам буде ривал неко ко има дупло мање трофеја, ко има много мање победа у међусобним утакмицама… Једноставно, они су мали клуб а наше друштво зна се ко је! ЗВЕЗДА ООООООООО!

Reply
Милан нов 25, 2011 at 18:29

Још једном је велики ЖУТИ показао какав је господин,човек хоће да прича само о свом тиму,а онај мали противник га не знима…Док је она шипанза 80% времена на конференцији за медије причао о нама и објашњавао како смо ми јалови када се противник брани (открио да ће играти бункер) човек и изгледом и понашањем поподсећа на мај..на.Зато момци сутра им покажите ко је јалов,а ко не и покажите им пут до кавеза јер очикледно је појединцима тамо и место…

Reply
Senad нов 25, 2011 at 17:52

bajkovic
mikic vilotic addy petkovic
dimitrijevic
evandro kadu
Lazovic Borha Mezenga !

Reply
Ljubo90 нов 25, 2011 at 17:29

E ljudi,ovaj drug iz BG-a me obavestio da ce ujutru biti pusteno jos 500 ulaznica za SEVer!!!! 😀 Presrecan sam.

Reply
aasd нов 25, 2011 at 16:49

http://www.youtube.com/watch?v=Exrcadb-npQ eo kako zabari izvjestavaju……… ::D

Reply
MILOSBOVAN нов 25, 2011 at 16:45

BAJKOVIC

MIKIC VILOTIC LEE ADY PETKOVIC

DIMITRIJEVIC

LAZOVIC EVANDRO

KADU

BORHA MEZENGA

SA ovom postavom bi ih pocepali….

Reply
czv czv czv нов 25, 2011 at 16:48

bajkovic
mikic vilotic adi petkovic
dimitrijevic
evandro kadu
lazovic borha
ak 99

Reply
Aleksandar нов 25, 2011 at 16:59

Umesto Vilotica Miaijlovic i tesko da ce Kadu uci vec na pocetku… Bolje da igramo sa dva spica a Kadu da udje na pocetku drugog poluvremena…

Reply
Делије Ковин нов 25, 2011 at 17:18

Боли ме дупе који састав ће играти, само нека победе! Ми смо то заслужили за све ове године које их бодримо! Мада Рељића не могу очима да смислим и он је једини којег не желим да видим у првој постави. 🙂

Reply
jedva cekam derbi !!! нов 25, 2011 at 17:10

dobra postava…i ja tako mislim al malo sam nesiguran za mezengu ne znam zasto??!!…Al zna se kako brazilac dere..!!!

Reply
Alex Krycek нов 25, 2011 at 17:45

Meni nije jasno kako posle J*BENIH GODINU DANA ne shvatate da NE igramo 4-4-2?!

Reply

Leave a Comment