Moja Crvena Zvezda
Европска такмичењаОдбојка

Oдбојкашице дочекују Скаволини

Одбојкашице Црвене звезде састају се у 2. колу ЦЕВ Лиге шампиона са екипом Скаволинија. Утакмица је на програму у среду 7. децембра од 18 часова. У првом колу, на премијери у најјачем европском такмичењу, наше играчице су и поред солидне представе поражене од екипе Мушине. Изабранице Ратка Павличевића имаће прилику да на домаћем терену поправе утисак са тог меча и дођу до првих бодова у овом такмичењу.

Стратег црвено-белих Ратко Павличевић верује да ће Звезда пружити добру партију.

– У Пољској смо осетили снагу Лиге шампиона. Прва утакмица показала нам је шта и на који начин морамо да радимо. Нисмо се обрукали, остаје жал што нисмо успели да освојимо бар један сет. Имали смо пуно тактичких и техничких грешака, све је то недостатак искуства. Када се све сумира може се рећи да сам задовољан. Очекује нас веома тежак меч, желим да се надигравамо са свима па што да не, узмемо и сет. Даћемо све од себе, трудићемо се да сваки сет буде пун поена– рекао је Павличевић.

Он се осврнуо и на снагу италијанског представника.

– Наш скаут Саша Цветковић набавио нам је неке материјале. Вечерас ћемо се потпуно упознати са њиховим могућностима. Сигруно је да су веома јак колектив, имају квалитетне играчице. Морам да издвојим немачку репрезентативку Бринкер која је „душа“ екипе. Покушаћемо да се добро спремимо и парирамо Скаволинију. Имамо велику жељу и још већ мотив да се навијачима представимо у што бољем светлу.

Капитен Ана Бјелица обећава велику борбу.

– У Лиги шампиона нема слабих екипа. Не могу да обећам победу, али могу да обећам да ћемо дати све од себе. Идемо да се играмо и забављамо, па како буде. Надам се да можемо до једног сета. Наша екипа је млада, нисмо још уигране и тренутна слика у првенству Србије није реална. Потребно нам је мало времена да све дође на своје место.

Јадранка Будровић позива љубитеље одбојке да пруже подршку Звезди.

– Скаволини је јака и искусна екипа. Нема страха, мотивисане смо да пружимо јак отпор и освојимо што више сетова. Надам се да ће навијачи, пре свега љубитељи одбојке доћи да нам пруже подршку, а ми ћемо им вратити добром игром- истакла је средњи блокер црвено-белих.

Повезане вести

1 comment

CZovac дец 7, 2011 at 14:25

Datum – 07.12.2011.
Vreme – 18h
Mesto – ________? (verovatno Sumice)
Cena karata – ________?
Deluje kao da niko nije zainteresovan da privuce paznju navijacima!

Reply

Leave a Comment