Moja Crvena Zvezda
Архива

Evandro stigao, čekaju se Borha i Toro

Evandro Gebel

Evandro Gebel, 24-godišnji ofanzivni vezista, stigao je juče u Beograd na završne pregovore sa našim fudbalskim klubom. Gebelu ugovor ističe za mesec dana te obeštećenje neće biti prepreka, a naš tim će konačno dobiti toliko čekano pojačanje na mestu organizatora igre. Gebel je prošao sve mlađe kategorije Brazila, međutim u seniorskoj konkurenciji nije ostvario sve ono što se od njega očekivalo.

Predugovor sa Zvezdom potpisao je i Kolumbijac Borha, koji bi došao iz Flamenga na dvogodišnju pozajmicu. Borha ima 22 godine i važi za talentovanog napadača, a obzirom da se u Flamengu nije nametnuo, najbolje rešenje pokazala se pozajmica na srpsku Marakanu. On bi trebao da bude novi partner u napadu Andriji Kaluđeroviću.

Poslednje strano pojačanje je već više puta pomenuti Toro, najbolji kradljivac lopti u Brazilu. Toro je već mesec dana bez kluba, i čeka se njegov odgovor na ponuđeni ugovor. U slučaju da ne dođe do dogovora sa Torom, rezervne varijante su Fernando i Bajano.

Kao potencijalna pojačanja iz domaće lige, pominju se Veseljko TrivunovićSaša Marković (OFK Beograd), Marko Mirić (Spartak) i Nikola Leković (Rad).

Повезане вести

14 comments

Comments are closed.