Moja Crvena Zvezda
ТрансфериФудбал

Миловановић: „Звезда је прихватила понуду за Адија“

Менаџер Ли Адија, Горан Миловановић је за новинаре моззартспорта потврдио да је Црвена звезда прихватила понуду за његовог штићеника од једног клуба из Кине, највјероватније Далијена.

Постоји понуда од Кинеза коју су људи са Маракане прихватили. Међутим, прелазни рок тек почиње и ништа нећемо ломити преко колена. Нашој агенцији је најбитније да клијент буде задовољан. Уколико репрезентативац Гане буде задовољан понуђеним условима доћи ће до реализације трансфера. Мислим да нам Кина није у првом плану, али смо отворени за реализацију тог уговора. Европа нам је ближа. Видећемо када се вратим у Србију.

Поред Ли Адија постоји  велика могућност да ће наш клуб ове зиме напустити Калуђеровић, Димитријевић, Каду, Игњатијевић, Вилотић и још неколико играча.

Повезане вести

82 comments

realno,zar ne дец 11, 2011 at 15:00

mislim da moderatori sajta treba da otvore temu posvecu spekulacijama, rekla kazala itd tj sto sto se tice prelaznog roka
sezona je zavrsena i glupo je da se trazi neka vest vezana za transfere igraca na raznim temama

Reply
Gaja дец 11, 2011 at 14:47 Reply
Raka Delija дец 11, 2011 at 13:16 Reply
pedja дец 11, 2011 at 12:55

Kompletna uprav FK Crvene Zvezde da predaju kljuceve domaru na Marakani i u ponedeljak da se ne pojavljuju u svoim bivsim prostorijama!!! Najgore stanje FK Crvena Zvezda od njenog postanka!!! Posto nemaju morala ovi iz uprave oteracemo ih mi koi nismo imali ni dinara od Zvezde, niti nam treba!!! Zvezda je deo mene i pravite mi duboke rane. Obuzima me ludilo kada pomislim na vas iz bivse „uprave“. Mars sa Marakane i ucinite sebi i klubu uslugu!!!

Reply
pancevac дец 11, 2011 at 12:53

Draga braćo ako se ne varam nama ne mogu ni Džajić ni Jugović ma ni svi Jugovići sa sve starim Jug Bogdanom da pomognu. Toliko se sistematski uništava klub da je to nemoguće zaustaviti. Čim se tu vrzmaju političari sve je jasno kao dan

Reply
Petar дец 11, 2011 at 12:35

Lupajte minuse radite sta ocete ali je ADI jedini stranac u trenutnom timu koji ima kvalitet! Bajko zao mi jeste da si mozda najveci zvezdas u ovom timu ali nemas dovoljan kvalitet, tek sada vidim zasto ga prosli treneri nisu ubacivali… Ajmo sada kada je vec sve izgubljeno celiciti klince ne mozete vi u junu i julu praviti tim koji ce da udje u evopu i da pravi dobre rezultate! Znaci aut: Bajkovic, Mikic, Reljic, Kovacevic, Evandro, Dimitrijevic, Borha, Kaludjer(vec otisao), Mezenga, Savio, Ignjatijevic, Jeremic. Treba ubaciti igrace koji znaju za koj tim igraju i koliko vredi nositi dres zvezde – mlade nase igrace. Evo sada Ozegovic, Krneta treba ubaciti jos njih Spajic, Savicevic… Tu imamo i Cosica, Mijailovica, Jankovica, Causica, Stojkovica, Lazovica. Doveli smo Perovica(veliki delija), Mladenovica. Dovesti jos Milivojevica, Kostica, Maksimovica, Kasalicu, Kojica. I da vidite kako cemo sledece sezone kidati! Mislim da trebamo ostaviti samo jos Vesovica, Kadu-a ako je jos uvek moguce, Adija smo vec prodali jebiga…

Reply
Secam se pobeda дец 11, 2011 at 13:04

Adi ima kvalitet ali nema Zvezdasko srce. Robijeva zadja izjava me je obradovala ali i zabrinula. U njoj kaze da ce igrati igraci koji ce nositi Zvezdinu igru u narednim sezonama, ali i da se svi spreme ako on bude tu. A li bice on tu jer u njemu je veliko srce. Nije nam se valjda vratila legenda da bi se ovako ovo zavrsilo? Naravno da nije. Dok postoji teoretska sansa za mene titula nije izgubljen, ipak treba videti dobro u svemu ovome, a to je da bi vec od prvog kola na jesen bar pola tima moglo da bude Zvezdine dece. Siguran sam da ce Dzaja sa Robijem srediti sve ovo.

Reply
Slobodan дец 11, 2011 at 13:08

Džaba njegov kvalitet kad nece da igra. Kod oba gola je namerno pustio loptu!

Слобо, изменио сам мало коментар и објавио, само без псовки! Александар

Reply
Бранимир дец 12, 2011 at 08:15

Евандро аут?

Reply
lukank дец 11, 2011 at 11:11

sve bivse uprave osim one sa ivicem na celu, su bile donekle uspjesnije od ove. Pa onaj Mirnes sisic parker i onaj jefferson su sigurno bolji igraci od Borhe Savia Kadua. Lukic sa svojim marionetama, upropastio je crvenu zvezdu, ako se nesto bitno ne promjeni ove zime, III mjesto je susta realnost!

Reply
Mladjen дец 11, 2011 at 10:54

Tim otp treba da bude ovaj
Bajkovic,Kirovski
Stojkovic,Cosic,Krneta,Petkovic,F.Mladenovic,Tosic
Mijailovic,Causic,Evandro,F. Jankovic,
Ozegovic,Perovic,Lazovic,Lekic(ako dodje)

Reply
Petar дец 11, 2011 at 12:07

Нема вређања. Схватили смо да мислиш да Бајко није за првог голмана. Александар

Reply
gox дец 11, 2011 at 10:15

Gde god da odu dobro je.Zvezda se ,nazalost,jos od Piksija(koji je unistio zvezdinu omladinsku skolu)okrenula stranim igracima i to nas je dovelo do ove situacije.Dolaze kojekakvi stranci da promovisu sebe ne shvatajuci da ako nisu deo tima i oni izgledaju lose na terenu.Najbolji primer je Adi koji je sebe predstavljao kao ubic a sada ide u Kinu.
Ova nasa uprava je promasaj u svakom pogledu.Dug je ostao isti ako ne i visi,sportski rezultati katastrofalni,jedinu se marketing moze pohvaliti nekim rezultatima.
Sto se tice Prosineckog,za mene je on veliki igrac i veliki covek i njegova kobna greska(kao trenera)je bila kada je prihvatio da udje u kolo sa Lukicem i Adzicem i kada je poceo da pravi onpromise sa istim.
Njegov trenerski integritet je pao onoga momenta kada je pomilovao Vilotica.Ta atmosvera prati od tada ovu ekipu.Povratak Dzaje je sada potrebniji nego ikad a po meni i Robi mora da ostane jer ako on bude otisao vracamo se na nulu.Ovako,neka se ociste od ovih poluigraca i imamo citavu polusezonu za uigravanje naseg podmlatka i nadam se dobrih dovedenih pojacanja.
Sada smo na samome dnu a sa dna mozemo jedino gore,jer dole vise nema.
Napomenuo bih jos jednu stvar,vidim da smo svi pluvali zurnal.Zunal jeste imao nekoliko skakljivih tekstova na racun zvezde,ali ja koliko mogu da vidim za vecinu stvari su bili u pravu.Mozda mi sa ovolikom ljubavlju prema zvezdi nismo bili spremni to da vidimo ali nasa zvezda nam je surovo otvorila oci.

Reply
Igor дец 11, 2011 at 12:39

Sve se slazem, samo za Robija ne. Ko da ne postoji bolji trener od njega…. Neka ode u neki drugi klub, neka prvo osvoji titulu, pa onda neka se vrati u Zvezdu. Do tada, treba da dovedemo iskusnog trenera.

Reply
Nemanja дец 11, 2011 at 09:47

Sou je poceo.Li Adi pored“velikog interesovanja citave Evrope“-potpisao je za povratnika u prvu Kinesku ligu-Dalijen!Kazu nezvanicno,ceo transfer 1,7mil…

Reply
miki дец 11, 2011 at 02:37

Po meni i Robi snosi veliki deo odgovornosti za sve ovo. Pa mi nismo pobedili ni jedan klub koji je u prvih 6, imamo dva neresena i tri poraza. Ajde neka su igraci podbacili 2 utakmice a sta cemo sa ostalim utakmicama?
Kao prvo njegova je greska sto je forsirao sistem igre za koji realno nije imao igrace, kao drugo pokusao je da improvizuje i da stavlja igrace na pozicije na kojima ranije nisu igrali.
Naravno po meni najvecu odgovornost snosi uprava koja nije uspela da mu obezbedi adekvatna pojacanja.
Jednostavno, koliko para toliko i muzike.
Sta dalje? Ni sam ne znam, ali da mora da se nesto hitno menja to je cinjenica. Ova sezona je izgubljena, treba bar osvojiti kup ako je ikako moguce. Oterati Borhu, Mikica, Reljica, Mezengu, Dimitrijevica, Vesovicu dati poslednju sansu pa ako nista ne pokaze oterati i njega, i dovesti bar 2-3 dobra pojacanja, a ostalo dopuniti sa igracima iz nase skole fudbala.
I jos nesto, nije nama bajko kriv sto nasi igraci ne mogu da daju gol protiv jacih ekipa. Vise su svi provalili da kada igraju visoko protiv nas mi ne mozemo da se sastavimo. Za ovakvu igru gde imas posed lopte i 2 – 3 sanse na utakmici moras da imas centarfora ubicu sto mi nismo imali. Necu dalje da analiziram jer bi se samo jos vise nervirao.

Reply
Delija 88 дец 11, 2011 at 02:36

Braco Delije ja vec gubim nadu i u FK … naravno ici cu i dalje na utakmice i uzivacu dok pevam i ginem za moj klub za razliku od igraca ali za nesto vise, za evropu, za titulu, nemam vise nikakvu nadu, svaku nadu su mi ugasili ovi manekeni danas. Dozivecemo sudbinu KK, samo da se ne ugasimo kao KK i da nas ne spasava Miskovic i sl. njemu. Srce me boli majke mi kada vidim gde je doslo SD Crvena Zvezda. Nekada prvaci u svemu a sad su cak i Vojvodina i Radnicki uspesniji kao SD. Rukomet – katastrofa, vaterpolo – nismo ni postojali sada tek stvaramo tim ali ima nade, odbojka – i muska i zenska sasvim ok, atletika – ode sve sto valja iz Zvezde, kosarka – bez komentara, fudbal – tragedija! Pucamo po svim savovima i dokle god mi lazemo sebe lagace oni nas. NESTO MORA DA SE MENJA U SPORTSKOM DRUSTVU CRVENA ZVEZDA,MORAJU ZUTI DA ODU!!!

Reply
gagi дец 11, 2011 at 10:27

Nisi dobro obavesten kao i vecina navijaca malog partizana koji sire i podmecu lazljivu grobarsku propagandu o “ugasenom“ SD CRVENA ZVEZDA, a evo koliko smo to trofeja osvojili ovako “ugaseni“- Za SD CRVENA ZVEZDA U 2011 godini do sada je osvojeno-kup I superkup za odbojkase,titula i kup za odbojkasice (dupla kruna 1 ) 2 (dve ) titule i kup u streljastvu mk pistolj ( dupla kruna 2 ) titula u dzudou,titula u rvanju (grepling ) 4 (cetiri ) ekipne titule u macevanju, 2 ( dve ) titule u kik boksu ( u disciplinama lou kik I ful kontakt ) titula za tenisere,titula za teniserke,titula I kup za atlaticare ( dupla kruna 3 ) titula I kup za atleticarke ( dupla kruna 4 ) nastavice se… Da podsetim da je i prosle 2010 godine odnos osvojenih trofeja izmedju naseg sd i jsd patuljak bio 16-14 za SD CRVENA ZVEZDA, da je I tada podmetana prljava grobarska propaganda,a sada se takodje hvale da su oni iz jsd partizan osvojili vise trofeja od Zvezde sto je apsolutna LAZ I DEZINFORMACIJA ( protura se I grobarska cuvena lazljiva floskula gde 5 od mogucih 55 sportova nazivaju ‘’svi sportovi’’ ) pa kada se sve sabere, naravno pod uslovom da se poznaje ta matematicka operacija I BEZ SELEKTOVANJA SPORTOVA na ove ili one, Zvezda je i ove godine trofejnija ( zurnal je u svom specijalnom izdanju objavio da je jsd partizan ove 2011 godine osvojio 15 trofeja ) a nesrecni grobari i dalje pustaju u opticaj njihove lovacko ribolovacke pricice i napamet naucene lazljive pesmice. Postavlja se medjutim pitanje – koliko bi to trofeja osvojilo SD CRVENA ZVEZDA da nije “ugaseno“ ???

Reply
Shate дец 11, 2011 at 13:41

Je**le te ekipne titule u macevanju!

Reply
gagi дец 11, 2011 at 14:06

Ti si ocigledno mali izmanipulisan i obmanut grobarcic ciji vonj se daleko oseca. Necu se dugo zadrzavati jer je ocigledno da posedujes ispod prosecan koeficijent inteligencije, pa je shodno tome tvoj komentar i tvoje ogledalo u koje ne smes da se pogledas.Neobrazovan si i bezobrazan sto je tipicno za jednog grobara koji je navukao teske komplekse kad je bio dete malo. Radi malo na sebi,bar pokusaj. Ovim zavrsavam svaku dalju polemiku sa tobom jer mi je to zaista ispod casti, a ti nastavi da uzivas u tvom grobarskom vonju.

Reply
Delija 88 дец 11, 2011 at 20:29

E bas sam na to mislio kada sam napisao „laganje samog sebe“…postujem sve titule i radujem se njima ali realno znas sta mi navijaci cenimo…fudbal,kosarka,rukomet,vaterpolo i odbojka!

Reply
Uros дец 11, 2011 at 02:35

Stefane posto si toliko upoznat sa stanjem u klubu u vreme rukovodjenja dragana dzajica mozes li mi reci gde nestade 25miliona maraka samo od Druliceve prodaje,zar je moguce da smo mi i tada bili u dugu a prodajemo samo jednog igraca za tolike pare,to je istorijski transfer u svakom pogledu,posto je ceo tim koji je kako se prica ostavljen Piksiju vredeo otrilike isto znaci 25-30miliona.Sta je radio dzaja sa parama od transfera,javno je tada vise puta iznosio u javnost da Zvezda nema ni za vodu,kukao na sve strane,pricalo se tada da je Zvezdi za zivot potrebno milion maraka mesecno,znaci Druliceva prodaja je Zvezdi donosila dve godine normalnog funkcionisanja a mi opet u dugu,pa kako je to moguce,ne treba vam neka velika skola da vidite da tu nesto nije u redu,ako je drzava uzimala, posle pada slobe dzaja je to javno mogao da kaze,ali jeon koliko me secanje sluzi cutao.Sta znaci bili smo samo osam miliona u dugu,pa mi posle ovakvog transfera mora da smo u plusu a ne da dugujemo,igrac se proda za velike pare,pojacanja se mizerno plate,u stadion se ne ulaze nista znacajno,vrte se milioni a Zvezda u dugu.Posto vidim da se za svaku kritiku i pokusaj iznosenja nekog drugog misljenja o dzaji lupaju minusi,pre nego li ih i ja dobijem,molim nekoga da me uveri u suprotnost ove moje price koja nije jedina naravno ima toga jos dosta,ali ovo je najdrasticniji primer nestajanja para iz Zvezde u nekom pravcu,ko zna gde i ko zna u cije dzepove.

Reply
miki дец 11, 2011 at 02:44

Pitaj sps gde su pare od fk zvezde! A mogao bi to i dzaja da kaze koliko je kome morao da daje. Prvo su nas oni pljackali pa posle dosli ovi sada koji to isto rade tako sto nalvace za grobare! najvece dugove su napravili Toplica i Konobar, bacajuci milione eura na pojacanja od cega zvezda ni danas ne moze da se oporavi. Kada je lukic dosao u klub zatekao je haoticnu situaciju, igraci nisu imali gde da jedu, ugasili su nam vodu, u klubu nisu primali plate po 3-4 meseca itd, itd. Toga se svi secamo. Ja samo ne mogu da shvatim zasto klub nije podigao krivicne prijave protiv ljudi koji su ovo uradili zvezdi i samim tim potrazivao pare od njih. Lukic ako je kriv kriv je zato sto se prijavio da bude predsednik a nije ispunio obecanja jer je gasprom ocigledno ne dovoljan sponzor da vrati zvedu na pravi put.

Reply
delija86 дец 11, 2011 at 07:09

Protiv koga da podneses krivicne prijave,protiv ljudi koje je postavila drzava da bi srozali klub,kome da ih prijavis,toj istoj drzavi?

Reply
stefan дец 11, 2011 at 09:23

Pitaj zute koliko im je morao dati za kampanje,zapitaj se zasto je uhapsen,zasto je vrsen pritisak na njega,i zasto drzava ne kaze gde su nestale pare i 90 tih kada ih je sps i jul tada od prodaje savicevica , mihajlovica,jugovica itd uzimao kako bi nadomestiili krizu u drzavi.A isti princip primenjuje i sadasnja vlast.Prvo su zuti izneli pare iz kosarkaskog kluba i zaduzili ga astronomski(Vlahovic uzeo ogromne pare) a isto to rade sa fudbalskim klubom.Da postoje nekakvi dokazi Dzajic bi bio osudjen nego ovako igraju se sa njim da pokazu koliko je drzava mocna ali i tom ce doci kraj.Sta su sve Bjekovic i Zecevic radili u partizanu i dalje su tu pa ih niko ne privodi zasto.Pa zato sto je vrh drzave uz partizan i to je tako od 90-tih i ulaska u njihov klub nekih ljudi koji vuku konce iz senke.Sa Dzajom na celu mi smo i utim uslovima kada su nas pljackali,krali na terenu uspeli koliko toliko da im pariramo i da stvaramo prave asove sto oni nikada nece imati(Stankovic,Vidic idt).Postoji i jedna cuvena izreka koja je nastala ako zelis da unistis srbe unisti im crkvu,drzavu izmedju ostalog i Crvenu Zvezdu.Zar ti nije cudno da SD koje nije osnovano u Srbiji pretenduje da bude najtrofejnije cudni su putevi komunisticki.Sve sto je radjeno 90-tih sada ovi sadasnji to rade na fin nacin(ucene).Ako ti te stvari nevidis ti onda debelo zivis u nekoj zabludi i jos nesto kada se igrac proda ti pare ne dobijes odmah nego na rate tako to funkcionise a od tih prodaja pare stizu i danas samo ih Zvezda vise nevidi.

Reply
Djolle дец 11, 2011 at 13:38

Prvo sps a kasnije ds su Zvezdu tretirali kao javno preduzeće, zavati kada ti je potrebno i koliko je potrebno! Pare od Barija otišle na ratište a dalje već ko zna gde…NIS je bio glavni gubitaš dok nije prešao u vlasništvo Rusa a sada je prvi po profitu na kraju godine, bio je članak o tome u svim novinama. A šta misliš zašto? Pa zato što više nije javno prdduzeće i nije dužan ničije troškove da plaća…

Reply
Vojkan дец 11, 2011 at 01:09

I posto cemo ga prodati,sta onda?

Reply
kole дец 11, 2011 at 01:03

koliko covek treba da bude glup da sada proda igraca koji ce sigurno sa ganom osvojiti kan i kome ce posle toga cena biti dosta veca? mora da su se ukenjali da ce posle ovog poraza otici svi pa kao daj da se za kraj ogradimo. aj da su ga dali za neke pare,on ima potencijal za min 5 miliona. pametni su kinezi. prodace ga oni portu za 10 kroz 2 godine.

Reply
Shate дец 11, 2011 at 13:47

To si 100% u pravu! Ko je to tako „pametan“ odlucio da ga prodaju Kan-a?

Reply
kole дец 11, 2011 at 16:06

kan = kup africkih nacija

Reply
superstar дец 11, 2011 at 00:34

pa posto je sezona ionako vec izgubljena sada bi bilo sasvim u redu da igraju klinci, eventualno ako uspemo da dovedemo nekog maksimovica, kasalicu, i tako to..
btw. nadam se da klub napustaju: mikic, reljic, vesovic, cava i borha..

Reply
Mladjen дец 11, 2011 at 10:42

I robi!

Reply
delija86 дец 11, 2011 at 00:19

Reljic,jeremic i savio ispratise polako sve prvotimce i oni ostase u klubu j..em li ti zivot, koji je ovo cirkus,umesto da smo se prvo resavali najgorih i samo oplemenjavali tim sa nasom decom,oni prodadose sve sto je valjalo m…u im lopovsku,budu li prodali lazovica a ostavili borhu,glave ce da lete bre!!!!!!!!!!!!!!!!

Reply
Krule дец 11, 2011 at 00:15

Da se nelazemo nemamo kvalitet na terenu,nemamo upravu pravu,navijaci stalno prave gluposti i zbog toga nas kaznjavaju,na sve to dodati mesanje politike.Kad sve uzmemo u obzir necudi sto je ovako!

Reply
codadelija дец 11, 2011 at 00:10

sve prodajte samo ostavite mijailovica,lazovica i evandra!

Reply
Borivoje дец 11, 2011 at 01:45

Vidis Prosinecki je pre sezone rekao da su mu najvazniji ta trojica(za koje i ja smatram da su najbolji)+Vilotic.Za celu polusezonu mi nismo dobili ni jednog novog igraca.Doduse Kadu je bio u formi jedan deo sezone,cak smo Vilotica i izgubili(sam je kriv,jer se ponasa kao 0).A zbog cega mi nismo dobili ni jednog novog igraca?Mislim da je to ne zato sto ga nismo doveli,nego zato sto oni koji su losi nisu oterani,pa su zauzeli mesto nekom omladincu Mijailovicevog tipa,a siguran sam da imamo bar 2-3 takva(njihova imena nisu bitna,ovo je pretpostavka).Sada imamo minus od 10 bodova na tabeli i to nam daje sansu da zrtvujemo narednu polusezonu,ali i da dobijemo ta 2-3 igraca iz svog pogona i mozda 2-3 mlada,dobra igraca iz domace lige.DA LI SE NESTO MENJA U NASOJ ZVEZDI ZNACETE PO TOME KO ODLAZI,A NE PO TOME KOGA DOVODIMO.To je neko moje vidjenje nase situacije sa igrackim kadrom,a samim tim i sportskim rezultatima.

Reply
Mama дец 11, 2011 at 00:08

Serzinho

Reply
Dejan Zvezdas Ivanjica дец 11, 2011 at 00:06

Rasprodaja…sve to posto zasto…ostaviti Bajkovica,Kirovskog,Mijailovica,Lazovica,Kadua,Evandra,Paseka,klince Dmitrovica,Stojkovica,Causica,Jankovica,do leta Cosica,prikljuciti Krnetu,Spajica,Srnica,Ozegovica,…Mladenovic i Perovic su vec dosli,dovesti Petkovica,Maksimovica,Milivojevica,Kostica,Kasalicu,vratiti sa pozajmice Tosica,i ako se vrati Lekic super,ako ne zadrzati Trifunovica…prva postava,sto da ne:Bajkovic,Petkovic,Maksimovic,Mijailovic (Cosic),Tosic,Milivojevic(Mijailovic),Kadu,Evandro,Lazovic,Paseko(Perovic),Lekic…?!

Reply
Darko дец 10, 2011 at 23:40

Napokon lepa vest iz naseg FK. A sad MOLIM bilo koga ko je u mogucnosti da to uradi! PRODAJTE SVE osim malog Mijailovica! Dajte sansu omladincima, prvenstvo je zavrseno, a kup nisam nikada gledao kao nesto vredno! Vratite bar deo duga! A onda na leto videcemo ko vredi, a ko ne i traziti pojacanja! Ali sve ih prodajte, niko ne zasluzuje ovaj dres! Bajkovica, Mikica, Petkovica, Dimitrijevica, Lazovica, Vesovica, Evandra, Kadua, Savia, Ignjatijevica, Jeremica, Kaludjerovica, sve!!! Ovu dvojicu vratite odakle su dosli (Mezengu i Borhu). Ne znam da li sam nekoga zaboravio!

Reply
Zvezda! дец 10, 2011 at 23:42

Reljic? 🙂

Reply
Darko дец 11, 2011 at 09:24

Jos lepih vesti!!! Ako je verovati B92, na najboljem putu da odu su i Kaludjerovic, Mikic, Dimitrijevic…… Hocemo jos!

Reply
Nenad дец 10, 2011 at 22:32

Ovo sto se dogadja Zvezdi dogadjace se i dalje, sve dok se ne sazna ko je Zvezdu doveo u ovu situaciju, svi znamo da nije Lukic, meni nije jasno da se rasproda cela ekipa koja je vredela Bog zana koliko, da od tog novca ne da nema ni traga ni glasa vec kludb zapadne u dugove u vreme kada je prodao najvice kvalitetnih igraca, i sad nam svi valjaju sem nesrecnog Lukica, koji mozda i nema pojma da radi posao koji bi trebao da radi, ali nije nam on napravio dugove, meni nije sad jasno da kukamo da se vrati Dzajic, a svi se secamo ko ga je oterao, pri tome covek zaglavio u zatvor zbog toga sto je radio u Zvezdi, ali se opet nadamo da ce covek iskoristiti svoje savrseno poznavanje fudbala, i da ce ako se vrati uciniti sve da se iskupi za ovo sto je uradio Zvezdi…

Reply
stefan дец 10, 2011 at 23:37

Ti kazes da je dzajic napravio dugove ti pojma nemas.Posle odlaska Dzajica napravljeni su dogovi.Samo da znas da kad je Dzajic bio predsednik Zvezdin dug je bio 8 miliona i posle silnih pljacki od strane vlasti 90-tih godina i posle 5 oktobra(zuti).On je ostavio igrace vredne preko 25 miliona(zigic,pantelic,lukovic,bisevac i da ne nabrajam vise).Sve sto je ostavio pokrivalo je dugove i bili smo veruj mi u plusu sto se tice finansija.Dugovi su poceli da se prave dolaskom Piksija i sa njim ulaskom tajkuna i raznih mafijasa u klub.Tada su igraci rasprodati i pravljeni su dugovi kako za vreme piksija,toplice i konobara ne znam da li namerno.Ilija Ivic nas je zavio u crno a isto to cini i ova uprava jer dovodi igrace sumnjivog kvaliteta za velike pare a oni to ne vrede a isto tako najbolje igrace prodaje za male pare jer vise se pune dzepovi raznih menadzera nego kasa Zvezde.Dzajic je sklonjen jer se u njegovo vreme nisu mogli dovoditi stranci sumnjivog kvaliteta jer je stvarao igrace u omladinskom pogonu a retko kupovao i ako je kupovao kupovao je igraca sa ljudskim kvalitetima i odlicnim fudbalskim znanjem.U komsijskom klubu sedi garnitura iz 90-tih godina(sps) a sada ista ta garnitura pomognuta aktuelnom vlascu gura da jedan klub bude najbolji ali mi to vise ne smemo da dozvolimo.Zato se nadam da ce Dzaja da dodje i otera bagru iz uprave koju je doveo i sam Lukic(antic,vesic,dulic) i ostali kvazi menadzeri bozovic itd.Sta nama sedi antic u klubu kada je predsednik njegove stranke okoreli grobar a tako sa vesicem i dulicem.Ako se eresimo grobarskih potrckova iz kluba nema nam spasa.Dzajo vrati se

Reply
van basten дец 10, 2011 at 22:31

ako dodje dzaja to znaci da on mora biti glavni,ili nece doci,sto je normalno,
kod njega nece biti mnogo stranaca pogotovo neproverenih.dok se on pitao oko tima njih nije bilo.a inace nije ni pristalica vracanja bivsih igraca.
bice interesantno u narednih nekoliko dana mozda i cele zime,mnogo interesantnije neko da se igra prvenstvo.sa zvezdom nije dosadno ni za vreme pauze.

Reply
Ognjen дец 10, 2011 at 22:21

Srecno Adi… uf kako je pocelo bice ovde bas cistke…

Reply
Ryber Palunko дец 10, 2011 at 22:04

Davati šansu mlađim, svi viču. Zaboravljate da Adi ima tek 21 godinu. To su pelene za štopera! Proklete pelene!
Vešović, propali crnogorski talenat. Opet, u augustu napunio 20! Ej, 20! I već propao! Istina, igrama me nešto ne uvjerava da je žestoki talenat kakvim je predstavljen, ali ako hoćete mlade, pa šta je on!? Ispisnik Broja 1?

Reply
atza87 дец 10, 2011 at 22:52

Vesovic je klasicno kasacko grlo (po kvalitetima, ima samo brzinu i nista vise).. Moze da ima i 15 godina opet on ne bi nista napredovao, Borha jedino sto ima snagu i nista vise, Evandro i Dimitrijevic su prespori za ovaj stil igre sto zeli Robert, Kaduu bi ja produzio ugovor i on bi bio jedini stranac od ovih koji su trenutno u klubu..

Reply
Ryber Palunko дец 10, 2011 at 23:00

Brate, ti me uvijek štrecaš. Svaki put ti pročitam ‘nick’, Adža87 i zaledim se! 🙂

Reply
atza87 дец 11, 2011 at 13:41

Prvo moj nik je „atza87“, drugo ja brate ne zivim u iluzijama vec gledam realno. A kako se dosta razumem u fudbal vidim sta nam nedostaje i te nedostatke ne „nadoknadim“ borbenoscu ili mojim simpatijama prema odredjenim igracima kao sto je Borha, Kaludjerovic, Vesovic, Adi i sl. Cinjenica je da vecina igraca nema kvalitet ili ti predispozicije za ovaj sistem koji zeli Robert da koristi..

Reply
Dražen дец 10, 2011 at 22:01

Za mene si ti Adi igracina i veoma mi je zao sto ides u Kinu. Po meni zasluzujes da igras u jacim Evropskim ligama (Francuska, Njemacka, Grcka), gdje se i nadam da ces nekada zaigrati.

Reply
zaz дец 10, 2011 at 21:55

http://sportal.rs/news.php?news=64310

Znaci ovakva cifra!!!!
treba zapalit citavo rukovodstvo!!!!
lukicu da bog da ti za lijek trebale!!!!!
sramota!!!!!!

trazila ga roma.siigurno nisu nudili manje od ovoga!!!!
lopovi jedni!!!!
al uskoro necete moc mirno da spavate!!!!!

Reply
crni_redstar дец 10, 2011 at 21:59

a za koliko bi ti uspreo da uvaljas neposlusno crnce od metar i jagodice,koje je doslo u Zvezdu kao cirkuzant ,a ne fudbaler????

Reply
aikido дец 10, 2011 at 23:30

pa po tome što je došao kao cirkusant se i vidi sva ozbiljnost i želja da se stvori respektabilan sastav…tužno ,zar ne?

Reply
delija rs дец 10, 2011 at 21:00

Ma treba sve rasprodati. Ostaviti samo Bajkovica, Lazovica, Micka, Cosica, Paseka i Evandra (mada se ni on nije uopste pokazao ove polusezone). Pruziti sansu nekim klincima iz omladinskog pogona i dovesti 3-4 kvalitetna igrača (Maksimovic,Kostic,Bozic i nekog pravog napadaca) i praviti tim za sledecu sezonu! Ovo je katastrofa!

Reply
Spiritus дец 10, 2011 at 21:33

Bajkovic ??? . . .

Reply
van basten дец 10, 2011 at 22:48

igita nije a borotu necemo.

Reply
Ryber Palunko дец 11, 2011 at 12:09

Ko ne kapira, mnogo je propustio! 🙂

Reply
Srdjan дец 10, 2011 at 22:24

Kakav crni Bajkovic brate…treba i njega pustiti…po meni Kirovski je dosta ozbiljan golman i dosta bolji od Bajkovica,treba ga pustiti da brani…

Reply
van basten дец 10, 2011 at 20:10

insistirao sam na tome da se na ovom sajtu ne vredjaju igraci zvezde ali moram da kazem da ovaj li adi nema veze sa fudbalom.direktan je krivac za danasnja dva gola.tutoric i djordjevic su za njega najdoski a da se robi pitao on se letos ne bi ni vratio u tim zbog onog kasnjenja.idi li adi, sto kaze moj cale on sam sebe dribla.

Reply
šuplji ko sir дец 10, 2011 at 21:06

Sad sam gledao snimak , kod prvog gola ovaj što ga zovete mačka a ja mislim da je miš, izleće ne zna ni on gde , a ovaj Ganac stoji na gol liniji , lopta ide 2 na sat on gleda ko t..e. Kod drugo gola ovaj Ganac napucava njihovog igrača i daje mu for i ovi daju gol ,da ne pomijem derbi ,radnički kg itd , za kim vi kukate pa vi niste gledali nikada Elznera , Belodedića , Stojkovskog …tvrdim da bez jake i sigurne odbrane nema dobre ekipe . Za Maksimovića mislim da je najbolji half u Srbiji u zadnjih 15 god.

Reply
Vlada Tosic дец 10, 2011 at 21:14

Za prvi gol Ganac nije mogao ni da pridje, vidi se da niste igrali fudbal posto nemate osecaj koliki je gol…

Reply
toto korenita дец 10, 2011 at 21:21

elzner,kakava je to igracina

Reply
Ryber Palunko дец 10, 2011 at 21:54

Kad uzme loptu u 16 i iz zajebanicije je iznese do centra.

Reply
van basten дец 10, 2011 at 21:48

to ti kazem,samo ja ne kukam ni za kim niti nazivam nekog fudbalera mackom,a marko elzner kad je dosao u zvezdu tog leta 83 kad i mrkela,golman ivkovic,bankovic ,itd, isao sam na njihove treninge i znam sve zvedine odbrane u zadnjih 35 godina i ovakvu rupcagu(li adi) nismo imal cak i taj sirovina bankovic je bio bolji.

Reply
Bosko дец 10, 2011 at 21:56

Brate i ja sam ga nazvao par puta „Macka“ zbog nekih njegovih poteza…jednom sam i napisao da je fenomenalan golman nekome ko ga je prozivao…iskreno mislim da je Kirovski bolji…ALI,jedno veliko ALI,kada se primi gol na „gresku golmana“ to svi pamte i odma ga pljuju…ali za gol je VISE KRIV Dimitrijevic jer je on izgubio loptu (da nije do Bajkovicevog izlijetanja ne bi doslo) pa je Vosa iz te kontre dala gol,a Bajkovic izletio…ne branim Bajkovica,jeste i on kriv,ali vecu krivicu snosi Dimitrijevic (nije odigrao nijednu dobru utakmicu u Zvezdi otkako je dosao ),a u derbiju Vilotic (iako je u derbiju vec bilo 0:1 cak i da nismo primili drugi gol sa onakvim pristupom igri ne bismo izjednacili,to je bar moje misljenje a vjerujem i vas vecine)…kao sto rece Prosinecki i on snosi dio krivice,dio uprava,dio igraci…sve u svemu nije dobro nikako nikome od nas,jer kad tone Zvezda i ja tonem zajedno sa njom jer je najvise volim…sta i kako dalje ja ne znam,ali nadam se da Dzaja i ostali znaju…odoh da gledam onu Barselonu sto je mi kopiramo ali ne dovoljno dobro…sutra idem u crkvu i naravno pomolicu se za Zvezdu,za Kosovo,za sve nas ovde… pozz svima i puno srece u svemu 🙂 DOK SRCE KUCA U NAMA,TI ZVEZDO NISI SAMA I KRV TECE MOJA CRVENO-BELIH BOJA !!!

Reply
Bogi дец 11, 2011 at 00:16

@šuplji ko sir : Uuuuh,Marko Elzner jedan od mojih omiljenijih igraca na mestu stopera koji su igrali za nas klub.Kakav igrac!

Reply
Vladan дец 10, 2011 at 20:09

LOPOVIII!

Reply
Aleksandar дец 10, 2011 at 20:04

Nikad mi necemo prodati igraca preko 7mio dok se ovako radi. Li Adi i Lazovic ce za dve tri godine vrediti tri puta vise… A tek Li Adi posle tog africkog takmicenja u Januaru… Ako ga za ovo prodaju stvarno sramota…

Reply
đorđe дец 10, 2011 at 20:16

vredeće ako budu igrali evropsko takmičenje… jsl ne diže cenu

Reply
Coa011 дец 10, 2011 at 19:49

ma vazano je da je klijent zadovoljan, i da je provizija za posao odgovarajuca, a to sto Zvezda nema u vlasnistvu ni jednog igraca, vec su svi po ugovoru u vlasnistvu menadzera nije vazno, vazno je da svi dodju i odu i da im Zvezda dugije pare, a da li su ih zaradili to nikog ne brine

Reply
filip дец 10, 2011 at 19:45

sad su spominjali nesto na b92( sportski pregled) izlgeda da ce uprava cela da da sotavku , a samo ostati prosinecki tako sad oni pricjau, ali videcemo

Reply
dragan дец 10, 2011 at 19:42

Ma sta sam ja to rekao???

Reply
dragan дец 10, 2011 at 19:41

Sada nam je najbolja prilika da rasprodamo sve sto se prodati moze a u vatru ubacimo nase mlade talente da se celice a u rupe dovesti pojacanja iz Srbije, zaustaviti KUPOVINU STRANACA!!!

Reply
nikola дец 10, 2011 at 19:32

idite! idite svi m…mu vam j…b…m

Reply
Secam se pobeda дец 10, 2011 at 19:29

I treba da ide. Ipak ne moze on da ponovi ono sto je Gaj radio. Gaj je stranac koji je igrao velikim srcem za Zvezdu. Od svih stranaca samo su Kadu i Gaj Voleli Zvezdu. Adi je odlican igrac i zelim mu sve najbolje u daljoj karijeri, ali nije on nas a ni Zvezda nije njegova.

Reply
rema дец 10, 2011 at 19:52

kako bre zaboravi ISAHA 😀 Isah masina…. 😀

Reply
laki дец 10, 2011 at 20:19

isah carina 😀 kastiljo je isto ginuo….a i onaj trickovski….al gaj je gaj 😀

Reply
Vlada Tosic дец 10, 2011 at 21:15

Gaj mi je ubedljivo najjaci igrac stranac u Zvezdi…. Pa niko iz sadasnje generacije, ni domaci ni stranac ne bi onako uhvatio Moreiru, oni su samo nemo posmatrali kako biju Evandra i comp….

Reply
Ryber Palunko дец 10, 2011 at 21:56

J.bo sve, mislio sam da će ga udaviti, dok su grobari sigurno mislili da će i njih udaviti ako pritrče, pa kao, j.bi ga Moreira, svako svoju glavu čuva!

Dzozinjo_91 дец 10, 2011 at 19:23

Ma svi se gubite iz kluba…Da je srece pa da nikad i niste obukli ovaj sveti dres koji ste samo ukaljali…MRS SVI NEZNALICE JEDNE, J… VAS ONAJ KO VAS JE DOVEO!!!

Reply
Era дец 10, 2011 at 19:22

Daj bre, on ima samo 20 godina, vec ode.

Reply

Leave a Comment