Moja Crvena Zvezda
Европска такмичењаОдбојка

Французи бољи од одбојкаша

Изабраници Жељка Булатовића нису успели да савладају француски Араго Сет у реванш утакмици осмини финала Купа ЦЕВ.

Франузи су били бољи у обе утакмице, славивши синоћ, као и пре недељу дана у Београду, са по 3:1 (14:25, 25:20, 25:20, 25:20).

Да су наши момци успели да прођу даље у четвртфиналу би их чекао победник дуела Решовија Жешов (Пољска) – Динамо Апелдорн (Холандија).

Повезане вести

3 comments

delija makedonija дец 21, 2011 at 15:09

pa ti zvezdas, daj pare OK crvena zvezda, i onda docice i mnogo jaku igraci! pa ce da igra ramnopravno crvena zvezda sa najjace ekipe iz evrope! a takva je situacija na balkanu, svi stvaraju igrace i radi bolji finansiski uslove svi idu negde da zarde vise novac! a druga varijanta je ako znas da bolje da serviras od njih slobodno uklucise u tim i nauci kako se to radi! Znaci to je realnost!MORA SA DECOM DA IGRAJU!

Reply
Zvezdas дец 21, 2011 at 10:10

Sramno! Nisu mogli da izbace ekipu, koja gotovo nista ne predstavlja u francuskoj ligi pre svega. Niti ta ekipa ima iole poznatog igraca. Sta reci… Zeljko Bulatovic i kompanija misli da igra Evropska takmicenja sa juniorima? Grdno ste se prevarili! Konstantno, iz godine u godinu, OK C.Zvezda ulazi u takmicenjima sa mladim i neiskusnim timom, sto je nedopustivo. Od Brdjovica jos, nismo imali iskusnog igraca. Da bi se igrala Evropa, i da bi se zabelezio respektabilan rezultat, mora se ekipa ojacati sa barem 3 prekaljena igraca, a ne kao vi sto radite. Dalje, nema igranja moderne odbojke, bez napada prilikom serviranja, to je zakon! Zvezda nema niti jednog igraca koji moze da napadne prilikom servisa, samo poklanjaju lagane lopte… Sa tim stilom igre, ne mozete da pobedite nikoga.

Reply
Lucano дец 21, 2011 at 10:58

Nudili se Bulatoviću Miljković i Stanković, ali on ni da čuje. Naravno da nam treba iskusan igrač, ali odakle nam novci ? Ovi Francuzi imaju par reprezentativaca francuske i libero je nemački reprezentativac.

Reply

Leave a Comment