Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеФудбал

Чаушић спреман за Мачву

Црвено-бели вредно раде током репрезентативне паузе  и спремају се за први следећи изазов и утакмицу са Мачвом (30. март), а повређени играчи полако се враћају у пун тренажни процес.

Један од њих је и Горан Чаушић, па за шефа стручног штаба Владана Милојевића стижу добре вести јер може да рачуна на што више расположивих снага изузев репрезентативаца.

Пауза нам је свима пријала, саиграчима који су више били на терену да се мало одморе, а ми који смо имали проблеме да се додатно опоравимо и вратимо у ритам. Конкретно, имао сам повреду адуктора, али је сада све санирано и радим пуном паром. Бићу у потпуности спреман за предстојеће изазове – каже Чаушић.

Прву наредну утакмицу Звезда има у суботу, 30. марта, против Мачве у оквиру 28. кола Суперлиге на стадиону „Рајко Митић“.

Добро познајемо Мачву, знам и за тај дуел у Купу прошле сезоне… Ипак, све зависи од нас и наше игре, ако будемо на висини задатка, онда неће бити проблема на Маракани. Такође, наш стручни штаб увек сјајно анализира сваки детаљ противничке игре, тако да ћемо и против Шапчана бити максимално спремни за све на терену.

Чаушић се осврнуо и на фантастичну подршку, јер црвено-беле у другом делу сезоне на Маракани у просеку гледа скоро 30.000 навијача у домаћем првенству.

Из утакмице у утакмицу наши навијачи показују да су најбољи на свету. Трудимо се да им се за подршку одужимо победама и успесима. Песма са трибина увек нам даје додатну снагу и зато нека трибине Маракане буду што пуније и против Мачве. Много је лепше играти када је публика уз нас и желимо заједно да наставимо борбу за дуплу круну.

Шампион Србије поставио је нови рекорд непобедивости са 53 узастопне утакмице без пораза у Суперлиги.

Серија је заиста невероватна. Свима нам је драго да смо део такве генерације, права смо екипа и краси нас заједништво, које је можда и кључно за успехе. Много времена заједно проводимо и ван терена, сви заједно живимо да Звезди доносимо победе и трофеје и верујем да ћемо у томе успети – закључио је Чаушић.

Повезане вести

Leave a Comment