Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаФудбал

Основан клуб навијача у Краљеву

У суботу 24. децембра у сали СО Краљево, пред око пет стотина делегата основан је клуб навијача „Црвена звезда“. Тако су после Бачке Паланке и Шапца, и Звездаши који живе у граду на Ибру и из околине добили своје удружење навијача преко кога ће бити у могућности да боље и лакше сарађују са „централом“ у Београду. У дупке пуном простору емотивни говор нашег легендарног тренера Владице Поповића пропраћен је великим овацијама, као и обраћање присутнима Генералног секретара нашег клуба, Ђорђа Стефановића.

Након тога уследио је радни део на коме је једногласно за председника клуба навијача „Црвена звезда“ изабран Дарко Рудинац, док је функција секретара поверена Стефану Петрашиновићу. Скупу су још присуствовали првотимац Црвене звезде и рођени Краљевчанин Никола Микић, као и директор маркетинг службе Горан Броћић који је говорио о разним бенефитима и могућностима које са собом носи чланство у најтрофејнијем српском клубу. Након официјелног дела новоизабрано руководство клуба навијача и фудбалског клуба, као и чланови и гости, наставили су дружење у једном краљевачком ресторану.

Акција оснивања навијачких клубова неће се зауставити на овоме, и планирано је да се у блиској будућности навијачки покрет рашири и на остале градове наше земље, као и Републике Српске и Црне Горе.

Повезане вести

1 comment

stojan дец 26, 2011 at 22:10

kao sto sam jednom vec rekao, imamo definitivno najbolji marketing. Svaka cast za ovo. Ovako rade samo veliki klubovi…
Steta sto nemamo malo vise srece ili znanja u sportskom delu.

Reply

Leave a Comment