Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеФудбал

Милојевић: Гол Павкова се ретко виђа

Шеф стручног штаба Владан Милојевић није крио задовољство после победе над Војводином резултатом 5:0 у Новом Саду.

Црвено-бели су однели цео плен са гостовања у 4. колу плеј-офа Суперлиге захваљујући мајсторији Павкова, те головима Бена, Вукановића и двоструког стрелца Јовељића.

– Мислим да је наша победа заслужена. Можда је резултат превисок и није одраз правог стања на терену. Утакмица је била врло тврда током првог дела првог полувремена, што сам рекао и играчима у паузи, и нисмо могли да дођемо до жељене игре, јер нам је Војводина јако добро парирала – нагласио је Милојевић и наставио:

– Међутим, када Павков постигне гол какав се ретко виђа и који желим што пре поново да видим, и када смо повели са 2:0 после лепе акције, онда је било много лашке. Војводина је морала да ризикује у наставку како би било шта урадила и тако нам је давала простор. Посебно ми је драго што су моји играчи показали озбиљност и мислим да сваки пут када имамо овакав приступ, онда се не доводи питање победника у домаћем првенству.

Тренер шампиона Србије није штедео речи хвале на рачун талента фудбалера Војводине.

– Сигурно да Војводина има врло квалитетну и вероватно најмлађу екипу у лиги, којој је сам улазак у плеј-оф велика ствар. Квалитетне утакмице су јој база за будућност, има потенцијал из своје школе фудбала и колега Кривокапић храбро води екипу, што није уопште лако. Верујем да ће следеће сезоне бити озбиљан кандидат за сам врх табеле.

За крај:

– Увек се лепо осећам у Новом Саду, а сада се одмах окрећемо наредној утакмици против Младости из Лучана на нашем стадиону.

Наши фудбалери у недељу од 18 сати, у петом колу плеј-офа Суперлиге, дочекују Младост и победом би осигурали титулу без обзира на резултате Радничког до краја првенства.

Повезане вести

2 comments

mitar мај 1, 2019 at 20:19

Miloje ostani !

Reply
зики мај 1, 2019 at 19:38

ни случајно продавати павкова ,родића марина

Reply

Leave a Comment