Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Јовичић: „Корак ка дуплој круни“

Црвена звезда је победом у утакмици против Младости стигла до 30. титуле, и тако направила први корак на путу до овосезонског циља – дупле круне.

Победа нам је била потребна да математички обезбедимо титулу и из тог угла је постојао благи притисак, на срећу, Павков је решио утакмицу голом и стигли смо до 30. титуле. Две године смо заједно, оборили смо бројне рекорде, показали да можемо да парирамо и најбољим тимовима у Европи и надам се да ћемо све украсити дуплом круном, а ово је био корак ка њој – рекао је Бранко Јовичић.

Везни фудбалер црвено-белих дао је допринос на путу до последње две шампионске круне, али још увек има глад за трофејима.

Уколико не отворите ривала на време дође до одређеног притиска, уследио је пенал који смо промашили, али смо стрпљиво чекали погодак и Бог нам је помогао. Идемо утакмицу по утакмицу, нећемо се опуштати ни у првенству, упркос чињеници да смо одбранили титулу желимо да победимо у свим дуелима до краја сезоне на оба фронта. Окрећемо се Пролетеру, а потом ћемо размишљати и о полуфиналу Купа Србије. Даће Бог да победимо и у финалу купа – изјавио је Јовичић.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment