Moja Crvena Zvezda
Звездаши широм светаФудбал

Стамени напунио 27 година

Саша Стаменковић
Саша Стаменковић

До претходног лета голман Црвене звезде, Саша Стаменковић, данас пуни 27 година. Сада већ искусни чувар мреже је готово пуне три сезоне био први избор свих тренера који су водили нашу екипу, све док га у другом делу претходне сезоне није истиснуо Бобан Бајковић.

Популарни Стамени је летос прешао у азербејџански Нефчи из Бакуа, за који је током јесени наступио већ на 20 сусрета. За Црвену звезду Стаменковић је бранио на 78 лигашких сусрета.

Срећан рођендан Стамени!

 

Повезане вести

7 comments

delija86 јан 5, 2012 at 14:42

Okoreli srecan rodjendan i sve najbolje 🙂
http://www.youtube.com/watch?v=VaLTfwV_oHE&feature=related

Reply
gagi јан 5, 2012 at 12:19

Citam i ne verujem svojim ocima da neki ovde tako lako nekoga nazivaju legendom.Strasno cime je to on zasluzio da bude legenda ?Smesnim golovima koje je primao ? Mozda zato sto je vodio navijanje sa sipke ? Da li su to danasnji kriterijumi da li je neko dobar golman ili ne ? Protiv grobara prima tri preslikana gola kao poslednji mentol,setite se gola moreire,klea i race petrovica.Normalnog i dobrog golmana mozes jednom da predjes i zeznes na foru,ali ne i tri puta za redom. On je jedan od najlosijih golmana koje je Zvezda ikada imala, a daleko od njega nije ni sadasnji golman Bajkovic.Iskreno i realno govoreci Zvezda vec dugo nije imala pravog i dobrog golmana.

Reply
Dejan јан 5, 2012 at 12:08

Srecan rodjendan LEGENDO!!!

Reply
Raka Delija јан 5, 2012 at 11:29

Srećan rođendan STAMENI!
http://www.youtube.com/watch?v=GskQT1akYwo

Reply
deda јан 5, 2012 at 11:04

puko ti je kondom Stameni!

Reply
Radisa јан 5, 2012 at 10:03

Srecan rodjendan,legendo!!!Nadam se da ces uskoro opet kod nas!!!
Najbolji golman posle Dike i Miloja!!!!!!!!!

Reply
nikola јан 5, 2012 at 09:04

STAMENI SVE NAJBOLJE U NASTAVKU KARIJERE I NADAM SE DA CEmO ZA 10 godina zajedno biti u zvezdi jakao golman a ti kao trener golmana!!!

Reply

Leave a Comment