Moja Crvena Zvezda
ТрансфериФудбал

Лазовић: „Не размишљам о одласку“

Дарко Лазовић
Дарко Лазовић

Последњих недеља у медијима се често помиње могућност да би понајбољи фудбалер Црвене звезде током јесени, Дарко Лазовић, могао у јануару да напусти клуб. Недавно се чак појавила информација да би ПСЖ желео уместо Дејвида Бекама да доведе управо нашег Дарка.

„Нисам оптерећeн да по сваку цену морам да одем у иностранство. Иако нико не може да буде изричит ако би стигла астрономска понуда коју нико не може да одбије. Али понављам, не размишљам да одем из Црвене звезде“, рекао је Лазовић за Спорт и објаснио да би освајањем Купа Црвена звезда макар делимично успела да избирше неке лоше ствари из ове сезоне.

„Освајањем овог трофеја неки минуси би били избрисани. Дербији су показали да фаворита нема, а ми ћемо учинити све да дођемо најпре до финала, а онда и трофеја.“

Повезане вести

11 comments

josif јан 8, 2012 at 20:53

Ja neznam jeste li vi svesni sta pricate!Alo bre kakva 10-15 miliona sta je vama,jel vi znate koliko je to love!?Znaci da Zvezda igra na jesen ligu evrope uz to da recimo uzme i kup i pokaze dobre igre u 3 derbija mozda bi mogla da dobije za Lazu 4-5 miliona ako neigramo evropu oticice u avgustu maksimum u januaru 2013 i to za ne vise od 2-2.5 miliona,nemojte se zavaravati pa on tek se dokazuje u Zvezdi pa vani niko nedaje lake pare,budite realni.Pozz.MKD

Reply
uscanac јан 8, 2012 at 17:55

Derbiji su pokazali da favorita nema? Uh, kad se samo setim kako sam ih nekad relaksirano docekivao, plasio sam se samo da se neko ne povredi.

Reply
Miki Delija јан 8, 2012 at 14:05

Lazo,ostani u Zvezdi jos najmanje 2 godine….toliko dugujes klubu,navijacima,treneru Robiju koji te je preporodio…Veruj mi,za 2 godine ces vredeti 10-15 miliona evra,znaci doneces nasem klubu profit,tebi ce biti veca primanja u buducem klubu….nemoj da pravis greske kao mnogi mladi igraci iz Srbije koji su prerano otisli zbog para a sada ih nema nigde na fudbalskoj mapi.Mada,mozda nas i Rusi preuymu pa i ne odes nigde nego ti dovedu jos za saigrace neke kvalitene igrace,sve je moguce a to je za sve nas najbolja varijanta!!!

Reply
Stex_CZV јан 8, 2012 at 15:11

slazem se i ja,i da nas ne preuzmu Rusi, neka dodje DZAJA! Lazo, ostani jos 2 sezone, produziti ugovor jos 4 i posle 2 ga prodati uzeti 10 milion i cao 😉 PAKLEN IGRAC BICE JOS BOLJI, BOLJA JO KONKURENCIJA!!

Reply
Igor јан 8, 2012 at 20:05

Haha… Da li stvarno verujes da ce za 2 sezone vredeti 10-15 miliona???
Isto kao sto smo Adija prodali za 4 miliona, isto kao sto Kaludjerovica niko nece, pa ni Incon.

Reply
Stex_CZV јан 8, 2012 at 21:22

a da li ti stvarno verujes da postoji neki gazda City-a npr koji hoce da ulozi u mlade nade dosta para i koji hoce da uzme Lazovica kao Savica za 8,9 miliona? S tim sto ce ovaj njemu da buca golova i kida zato ne bi dao 10 miliona sine?

Reply
stojan јан 8, 2012 at 21:26

zato sto za 10 milki moye da kupi 30 x boljeg igraca budimo realni, ta astronomska ponuda koja bi oberucke bila prihvacena je 3 mil e. moyemo mi da se lazemo koliko hocemo ali decko ne vredi vise. pa ljudi znate bre kakve igraci se mogu kupiti za 10 milki.

Reply
Miki Delija јан 9, 2012 at 10:32

Naravno da verujem da za 2-3 sezone Laza moze da dostigne vrednost od 10-15 milona…Zasto ne bi-pa on je trenutno najbolji mladi igrac ne samo u Srbiji nego u regionu…mislis li da njegove briljantne igre u dresu Zvezde i mlade reprezentacije Srbije niko ne posmatra…E sada,druga je stvar ono sto su radile sve protekle Uprave a na zalost i ova sadasnja-prihvatice prvu ponudu za Lazu od recimo 2-2.5miliona evra i to u 48 rata koje nam mozda nece ni biti uplacene(kao problemi sa Turcima,Lensom,Osasunom….)Ja nisam klinac ili neki napaljeni FM menadzer vec imam i argumente za ono sto tvrdim.Tvrdim da Laza moze dostici tu vrednost(10-15 mil e) pod uslovom da se u sledecoj sezoni plasiramo u Evropu(sto ce biti pakleno tesko jer u poslednjem kolu kvalifikacija znamo ko moze da nam dodje od evropskih giganata zato sto u proteklih 5 godina skoro da i nemamo rezultate u Evropi a samim tim i bodove)Moramo da dominaciju na lokalnom nivou prenesemo na nasu stranu Topciderskog brda….Laza ce biti uskoro prekomandovan u A selekciju Srbije…I ono najvaznije-ne treba se prodavati igraca kada stigne prva ponuda nego treba vagati i cekati pravi trenutak.Pa valjda mozemo nesto da naucimo od alog kluba-Jovetic,Ljajic,Savic-oni za svakog od ovih igraca uzeli po 10 miliona e……e,sada sto tih para nema to je drugi problem ali sustina je ista-Uprave malog kluba kradu pare tako sto nemaju dugove ali sve pare koje dobiju od transfera ispare a Uprave Crvene Zvezde kradu pare tako sto svaka nova Uprava poveca dug kluba za novih 5-10 miliona evra.Da li vi stvarno verujete da trenutni dug kluba iznosi 22-23 miliona sa tendencijom smanjenja koliko su nam tvrdili ili realnih 34-35 miliona e.Reci cu vam samo ovo-Zvezdin budzet je oko 10 miliona evra godisnje a zapitajte se koliki su prihodi kluba-Gasprom kao najveci sponzor u regionu nam daje oko 1.5 miliona e + 700.000 koje se moraju obavezno uloziti u omladinsku skolu,Telekom 1 mil.evra a svi ostali maksimalno 500.000e.Racunica je prosta.Rashodi-10mil e,prihodi 3 mil e-svake godine smo u minusu ya novih 7 miliona evra.Na novac od prodaje igraca ne mozemo ni da racunamo yato sto nismo ni prodali nekog igraca u proteklom periodu…pitam se samo za koje pare su i ovi sto su sada dovedeni dosli….Razmislite o tome.ZVEZDA OOOOOO

Reply
Dusan јан 9, 2012 at 12:07

Decko,jel ti znas sta je 15 miliona???…15 miliona vredi Thiago Alcantara iz Barse!aj sad ti uporedi njega i Lazu…budi realan!!!

Reply
superstar јан 8, 2012 at 13:16

da trejdujemo lazu za bekama?
salim se, laza je bolji.. 😀

Reply
DelijaSaSevera јан 8, 2012 at 14:02

Дарко је Звездин Бекам, ако буде остао још бар 2, 3 сезоне нема нама зиме. Уз то, најбоље године му тек иду, биће то најскупљи транфер у историји српског фудбала.

Reply

Leave a Comment