Moja Crvena Zvezda
Европска такмичењаОдбојка

Црвено-беле поново изгубиле у Лиги шампиона

Скаволини : Црвена звезда

Одбојкашице Црвене звезде поново су изгубиле од Скаволинија у 5. колу Лиге Шампиона резултатом 3:0 (25:23, 25:17, 25:22).

Нажалост, изабранице тренера Петричевића нису до сада осетиле укус победе на најквалитетнијем европском такмичењу. Без обзира на резултат пружиле, наше девојке пружиле су  добар отпор, али недовољан да би се освојио неки сет, као што им је и била жеља. После овог пораза, последње место на табели им је „зацементирано“.
Нову прилику за показивање талента црвено – беле имаће у последњем колу када ће на свом терену дочекати трећепласирану екипу на табели Факро Мушине.
Одбојкашице Црвене звезде настављају своју евро причу. По завршетку групне фазе ЦЕВ Лиге шампиона црвено-беле ће се наћи у осмини финала Купа ЦЕВ.
Финални турнир Лиге шампиона одржаће се у Бакуу у Азербејџану, а за пласман међу четири најбоље екипе Европе бориће се 16 тимова. У осмину финала ће три првопласирана тима. Они који не успеју да обезбеде ућешће на финалном турниру, имаће прилику да се опробају у челенџ рунди Купа ЦЕВ.

Повезане вести

1 comment

pedja789 јан 14, 2012 at 09:36

није петричевић, него павличевић

Reply

Leave a Comment