Moja Crvena Zvezda
ПрипремеФудбал

Стојковић: „Од мене зависи“

Играч који представља будућност Црвене звезде, Филип Стојковић, преласком из омладинске школе под команду Роберта Просинечког, доста је напредовао, и у другом делу сезоне очекује се да својим радом и трудом заслужи већу минутажу у односу на јесењи део шампионске трке.

– Радујем се новим припремама и лично доживљавам одлазак у Црну Гору као нови почетак у коме сви крећемо са истих полазних тачака и сви имамо исту могућност да се наметнемо радом – рекао је Жуле, који је паузу у првенству искористио за индивидуални рад, па не чуди што је на почетку припрема и током тестирања у Републичком заводу за спорт био један од најспремнијих.

Филип је до сада углавном добијао шансу на Куп утакмицама у којима је показао да поседује велики потенцијал и да се на њега може озбиљно рачунати.

– Колико ћу играти на пролеће зависи искључиво од мене. Срећан сам самим тим што сам у клубу какав је Црвена звезда. Добио сам шансу да се докажем и покажем колико могу, односно све зависи од мене. Верујем да ћу указану прилику и поверење стручног штаба искористити на најбољи начин – уверен је десни бек црвено-белих Филип Стојковић.

Повезане вести

6 comments

nikola јан 19, 2012 at 22:11

Ljudi neznate koliko cekam ovog decka da vidim u prvoj postavi decko je za mikica igracinaaa,smuci mi se fudbal kad gledam mikica decko je majstor,jedino moze da mu pridje M.Petkovic iz OFKa,a levog beka videcemo Mladenovica dobar je igrac ali msm da je bolje da smo doveli Lekovica iz Rada prosle sezone je zgazio sam grobare, a sastav za nastavak sezone sto se mene tice najvise bih voleo ovako
Kirovski
Stojkovic,Krnate,Maksimovic,Mladenovic(Tosic u tezim utakmicama,ali bi najvise voleo Lekovica ali jbg)
Mijailovic
Milivojevic,Evandro
Lazovic,Ozegovic,Jankovic(decko treba da ima mnogo vecu minutazu decko je igracinaaaa)!!!!!!!!

Reply
Zvezdas Rijeka јан 19, 2012 at 22:10

Ovaj mali mora da se nametne i bude starter !!!

Reply
zvezdan јан 19, 2012 at 19:36

Samo ova deca znaju sta znaci tezina ZVEZDINOG dresa i samo oni znaju sta znaci odrati glodare u derbiju, niko ne moze da me ubedi u suprotno da neki prosecni stranci dozivljavaju isto sve to kao ZVEZDINA DECA.Zato licno mislim da ce u buduce dase buducnost kluba gradi na nasoj deci….

Reply
lolll јан 19, 2012 at 23:07

Na nasoj deci tipa Guma i slicni ?

Reply
Petar јан 19, 2012 at 17:59

Ovaj decko je izmislio fudbal za Mikica,samo napred Filipe,kidaj i bori se pa da te vidimo ove godine u prvoj postavi! 🙂

Reply
Miki Delija јан 19, 2012 at 17:51

Da,od tebe zavisi!!

Reply

Leave a Comment