Moja Crvena Zvezda
АрхиваДомаћи шампионатФудбал

Prosinečki spremio „metlu“, kao i „strava“ spisak novogodišnjih želja

Robert Prosinečki

Novi trener Crvene zvezde Robert Prosinečki spremio je spisak sa imenima fudbalera na koje neće računati u prolećnom delu sezone. Novi trener je pregledao sve mečeve našeg kluba, i sastavio spisak koji će predati sportskom menadžmentu.

Već sada se zna da su na tom spisku kapiten Đorđević, Savio, Bogdanović, potom neregistrovani Blažić, Vasiljević.. Međutim, iznenađenja su svakako moguća.

„Mаnje-više znаm ko mi se ne uklаpа u viziju novog Zvezdinog stilа, аli ostаvljаm dа to prvo sаopštim rukovodstvu. Igrаćemo nаpаdаčki, imаmo kvаlitet, pojedinci sаmo trebа dа se rаzdrmаju. Nаdаm se dа će i novаjlije pokаzаti odgovаrаjuću želju i ponаšаnje,“ rekao je za „Žurnal“ Prosinečki.

Kada je reč o pojačanjima, posle dovođenja Evandra i Borhe, te kondicionog trenera, na spisku potencijalnih pojačanja nalaze se Nadson, Samardžić, Volkov (svi iz Šerifa), te Brazilac Fernando, koji će veoma teško doći obzirom na visinu obeštećenja. Ostali igrači iz notesa Prosinečkog ostaju za sada tajna, ali kako Robi kaže, spisak je pun „strava“ želja, ostaje samo da se vidi šta je realnost a šta ne za finansijske mogućnosti Crvene zvezde.

„Postoje rаzne opcije, аli se morа prvo utvrditi štа Crvenа zvezdа može dа ispuni sа finаnsijske strаne. Imаm spisаk „strаvа“ željа zа pojаčаnjа, međutim, svestаn sаm dа se ne može sve reаlizovаti. Stigli su nаm Evаndro i Borhа, učinićemo sve dа se mаksimаlno dobro uklope i pruže doprinos u ostvаrivаnju ciljevа.“

Повезане вести

1 comment

Comments are closed.