Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Станковић ставио вето на одлазак једног играча

Одласком Владана Милојевића са клупе ФК Црвена звезда окончан је један више него успешан период нашег клуба. Милојевић је на позицији шефа стручног штаба освојио две шампионске титуле, два пута играо групну фазу УЕФА Лиге шампиона, а у својој првој сезони на клупи поред учешћа у групној фази Лиге Европе обезбедио нашем клубу европске пролећне мечеве након пуних година. Уз све наведено Владан Милојевић је свом наследнику Дејану Станковићу обезбедио и приличну бодовну предност пред наставак првенствених борби.

ФК Црвена звезда . јануара креће са припремама за поход на дуплу круну која је приоритет током предстојећег пролећа, а тренер Дејан Станковић током празничних дана боравећи у Милану вредно ради како на плану припрема, тако и на играчком кадру који ће носити црвено-бели дрес у наставку шампионата. Већ је јасно да места у Станковићевом саставу неће бити за Хозе Алберта Кањаса и Рибеиро Сантану Жандера, док је нови тренер наложио спортском сектору да по сваку цену један играч мора остати у клубу. У питању је репрезентативац Коморских острва Ел Фарду Бен којег Станковић види као носиоца игре нашег клуба уз капитена Марка Марина. Самим тим очекује се да ће преговори о наставку сарадње бити успешни и да ће све понуде из Турске и Саудијске Арабије бити одбијене.

Тридесетогодишњи Бен је у редове нашег клуба стигао током зимске паузе у сезони 2017/18 из грчког Олимпијакоса на инсистирање тренера Владана Милојевића. Током претходног периода у црвено-белом дресу одиграо је 77 мечева и био стрелац 42 поготка. У финишу летњег прелазног рока 2019. године био је на прагу одласка из клуба, али до реализације трансфера није дошло у последњем тренутку, па због тога Бен није био лиценциран за такмичење у групној фази овосезонске Лиге шампиона чиме је сигурно наш клуб био прилично ослабљен у дуелима са кремом европског фудбала.

Остаје нам да сачекамо и видимо да ли ће до договора две стране доћи и да ли ће Ел Фарду Бен и током пролећа остати део екипе новог тренера Дејана Станковића.

Повезане вести

2 comments

Dejo феб 4, 2020 at 21:27

Tako je imenjace moj i treneru Crvene Zvezde Deki Stankovicu ne daj Ben da ide iz Crvene Zvezde nek ide Boaci samo ne Ben

Reply
teks viler јан 3, 2020 at 16:52

Ne daj Bena Dejane !

Reply

Leave a Comment