Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеПрипремеФудбал

Велики пех за Звезду

Фудбалери Црвене звезде у среду ће одиграти последњи меч на припремама у Белеку.

Ривал ће од 15.30 по средњеевропском времену бити словачка Дунајска Стреда, а уочи овог сусрета стигла је информација о озбиљнијој повреди играча који је био у озбиљним плановима тренера Дејана Станковића.

Секу Саного је дошао као велико појачање ове зиме, али како сада стоје ствари, проћи ће неко време пре него што буде дебитовао за црвено-беле пошто се испоставило да је повреда бутног мишића озбиљније природе. Интернационалац из Обале Слоноваче вратио се у Београд како би санирао повреду, а вест је потврдио спортски директор Митар Мркела.

– „Саного је прикључен екипи отприлике на половини припремног периода. Имао је несрећу да добије јак ударац коленом у бутни мишић. Мало смо покушали са терапијама у хотелу, али убрзо смо схватили да овде не постоје адекватни услови за његов опоравак. Морао је да отпутује у Београд и тамо ће радити индивидуално. Кад му спадне, одрадиће још један преглед, па ћемо знати прецизно колико ће паузирати“, рекао је Мркела.

Саного је стигао из саудијског Ал Итихада, а плаћен је 500.000 евра.

Повезане вести

3 comments

dusan феб 5, 2020 at 17:44

mi smo indijanci

Reply
Veteran Sever феб 5, 2020 at 12:43

Kome je placen 500.000 e kada je covek bez kluba od septembra 2019!!?? Dokle vise te prevare i to isisvanje para iz FK Crvena Zvezda za nekakva NEPOSTOJECA obestecenja za pojedine igrace???

Reply
Hadži Dragan NBG феб 5, 2020 at 22:19

Kako koji tridesetogodišnjak iz inostranstva dođe, on se povredi. Gde ih samo nađu?

Reply

Leave a Comment