Moja Crvena Zvezda
Архива

Леотар – Црвена звезда 0:2(ВИДЕО)

Гледалаца: 3500
Стадион: Полице, Требиње
Судија: Емир Алечковић
Стрелци: Миливојевић у 20. и Ожеговић у 70.минуту.

Леотар: Миленковиц, Дреч, Милошевић, Сараба, Тодоровић, Бајат, Андрић, Кокић, Ристић, Стојановски, Аничић.

Црвена звезда: Бајковић, Микић, Максимовић, Тошић, Младеновић, Мијаиловић, Перовић, Миливојевић, Лазовић, Касалица и Асамоа.

Дан пре повратка са прве фазе припрема на црногорском приморју, фудбалери Црвене звезде одиграли су четврту контролну утакмицу против великих спортских пријатеља, екипе Леотара, у граду који је цео црвено-бео. Наиме Требиње је и овог пута показало колико воли најтрофејнији српски клуб, а око три и по хиљада навијача направило је сјајну атмосферу на трибинама, и громогласним аплаузима и песмом поздравили су тренера Просинечког и његове изабранике.

Прилику да започну меч добили су играчи који су највише показали у досадашњем делу припрема, као и тамнопути нападач Асамоа о чијој даљој судбини у црвено-белом дресу ће одлучити стручни штаб у наредних неколико дана.

Од самог старта приметно је било да су и једној и другој екипи тешке ноге, што је било и за очекивати у овој фази припрема, па је у првих 20 минута виђено много грешака и погрешних додавања на средини терена. У 12. минуту после једног продора по левој страни повредио се Филип Касалица, па је на његово место ушао Марко Вешовић. Растрзану и неповезану игру наш тим успео је ипак да „неутралише“ голом, односно вођством у 20. минуту, када је прекид искоса са десне стране идеално извео повратник Марко Перовић, послао лопту у срце шеснаестерца домаћина, где се најбоље снашао Лука Миливојевић и постигао свој првенац у црвено-белом дресу.

Само пар минута касније могло је доћи до поравнања резултата, када је после неуспеле офсајд замке нападач Леотара сам избио пред Бајковића, али из ситуације један на један наш чувар мреже изашао је као победник. И то је уз продор Асамое по левој страни и центаршут у казнени простор где је испред Вешовића реаговао штопер домаћих било све што су навијачи на стадиону „Полице“ могли да виде у првих 45 минута.

Већ на самом старту другог полувремена Просинечки је извршио неколико измена па су на терен изашли Кировски, Петковић, Мирић, Стојковић, Јанковић и Ђуричковић, док је као што смо већ поменули Касалицу на самом почетку меча заменио Вешовић.

Утисак је да су наши првотимци остали дужни Требињцима који су преко целе трибине развили транспарент на коме је писало „Република Српска навија за Звезду“, и да нису пружили игру каква се од њих очекивала. Међутим и поред тога у 70. минуту успевамо да дуплирамо предност, преко младог Ожеговића који је заменио Асамоу и резантним ударцем са 15-ак метара крунисао лепу акцију коју су извели Јанковић и Мирић. Дакле, водимо са 2:0, али брине игра која није на завидном нивоу, и изузев гола у скоро пуних пола сата наставка бележимо још само два покушаја продора агилног Вешовића по левој страни, али без конкретног резултата у завршници. Утисак је мало поправљен тек у финишу меча када смо успоставили већу теренску доминацију која је дошла као резултат мање грешака у предаји лопте. Пет минута пре краја лепу акцију су извела „наша деца“, Јанковић и Ожеговић. Први је пробио по боку упутио центаршут на Ожеговића који ипак није успео да се избори за позицију за шут поред дефанзиваца домаћина.

И то би било све што се тиче фудбала у Требињу, али и у првој фази припрема. Експедиција нашег клуба сутра се враћа за Београд, у понедељак ће добити вољно, у уторак је заказан нови тренинг, а већ наредног дана, у среду, следи поновни одлазак, овога пута на турско приморје где ће Роби и његови сарадници много више пажње посветити уигравању, тако да имамо право да верујемо да ће наша игра све више и више напредовати како би већ почетком марта били спремни да уђемо у серију победа којом би поправили лош утисак који смо оставили јесенас.

Повезане вести

8 comments

Delija032 јан 29, 2012 at 00:20

http://www.smedia.rs/sport/vest/57757/danijel-avramovski-fk-crvena-zvezda-nade-fk-liverpul-Supertalenat-umesto-na-Marakanu-otisao-Enfild-VIDEO.html
Jednom prilikom sam rekao da je dr.Dzajić ovde ova bi operacija bila završena taman mu tata bio zamenik a mama sekretarica,zato uprava napolje na čelu sa Lukićem!!!! Nije mi jasno koja sila njih čuva,hvala im za ovo do sad ali dosta je,ajmo i mi na ulice(na primer)!!!!!!!!!

Reply
Aca_Delija јан 29, 2012 at 14:25

bAs me cudi da smo zakasnili,,nista novo…. xD

Reply
Spasoje јан 28, 2012 at 22:55

SADA CE NAM PARTIZAN BEZATI 20 BODOVA !! DZABE I MESIJA DA DOVEDU JADNI SMO!

Reply
sasa јан 28, 2012 at 21:37

Ma pripreme me ne interesuju,niti me zanimaju rezulatti,zna se sta trebaju da rade igraci Crvene Zvezde,nego ne znam zasto smo u Crnoj Gori ? Nemam nista protiv da se tamo pripremaju,nego vidim da su jako smesni uslovi za igru ? Zato se i povredjuju igraci..A rezultati nemojte da vas zavaravaju,kad se setim Dostanica na pripremama dobio Hamburg i jos neke kvalitetne ekipa pa onda kesa.

Reply
Mile јан 28, 2012 at 20:11

Zasto mi sajt izgleda ka o da sam usao na nacionalni geografiju

Reply
Драган јан 28, 2012 at 20:31

Очисти кеш 🙂

Reply
Nikola јан 28, 2012 at 18:59

Opet nikakva igra,slicna onoj koja nas je krasila tokom cele jeseni

Reply
Galis јан 28, 2012 at 20:57

Uh, bojim se da si u pravu, a opet se nadam da nisi !

Reply

Leave a Comment