Moja Crvena Zvezda
Архива

Просинечки: „Добро је, за сада“

Тренер Црвене звезде био је задовољан издањем своје екипе у четвртој контролној утакмици у којој је савладан у предивном амбијенту Леотар из Требиња, резултатом 2:0. Ову утакмицу посебно ће запамтити Лука Миливојевић и Огњен Ожеговић који су постигли првенце за клуб за Маракане. По завршетку утакмице Просинечки је рекао следеће.

– Мислим да смо одиграли добро за ову фазу припрема. Није било пуно квалитета у нашој игри, често смо грешили у предаји лопте, нисмо имали пуно течности у игри и тим сегментима нисам задовољан. Са друге стране видео сам код играча доста жеље и трчања, и доста испуњених тактичких задатака. Мислим да ће у Анталији све доћи на своје место, јер нам тамо тек предстоји рад на уигравању и тактичко-техничком усавршавању – изјавио је Роби.

Повезане вести

6 comments

Zvezdas Rijeka јан 29, 2012 at 14:17

Ajde ne mračite bez veze, mlad je tim, tek 10-ak dana na pripremama, većina prvi put igra zajedno, plus što su usred najteže faze treniranja..na ljeto smo svi bili oduševljeni igrom na pripremama, pa tek posle 7-0 sa onim letoncima… a na kraju šipak..
Nek ćute i rade, jedino pravo mjerilo je od početka marta!!

Reply
Ultras јан 29, 2012 at 12:47

Ovo sto mi igramo nema veze sa vezom!Mislim da je ipak najveci problem u treneru…Volim ja Robija kao igraca ali kao trener jos on mora da napreduje a mi nemamo vise vremena da cekamo bilo koga…

Reply
Pancev јан 29, 2012 at 09:54

Mi zadnje cetiri godine nismo uigrani! Realno!

Reply
JedinoSever јан 29, 2012 at 03:56

Jel se meni cini ili je mali Jankovic na sve 3 utakmice ucestvovao u akcijama iz kojih su kasnije postizani golovi. Ima li vesti o Dzajinoj kandidaturi u Maju??

Reply
milos јан 28, 2012 at 21:27

Nazalost, mislim da vas sajt nije slucajno u smetnjama, sve se to nekako poklapa sa pricom oko Piksija. Nadam se da gresim!

Reply
Немања јан 28, 2012 at 23:12

Није сајт у проблемима због хаковања, или нечег сличног, већ јер су неки плаг-ин-ови преоптеретили сервер. Надамо се да ће проблем ускоро бити решен, ради се пуном паром на томе. 🙂

Reply

Leave a Comment