Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Звездини пакети подршке подељени у Републици Српској

Јединствена акција „Од Звезде с љубављу“ која поможе члановима старијим од 65 година настављена је и у Републици Српској. Наиме, наш клуб је поделио пакете најстаријим члановима у бројним градовима Републике Српске као што су Бијељина, Брчко, Бања Лука, Српски Брод, Србац, Пале, Власеница и Требиње.

Црвена звезда може да се похвали великим спортским успесима и армијом навијача широм Србије и света и као таква, она брине о својим звездашима којима је помоћ преко потребна. Током ове пандемије корона вируса најугроженији су људи старији од 65 година, а Црвена звезда је током више дана акције по Београду и Србији носила пакете помоћи најстаријим члановима нашег клуба.

Наших верних навијача има на сваком кораку, па се због тога клуб одлучио да помогне и најстаријим звездашима који живе у Републици Српској. Црвена звезда је поделила пакете помоћи нашим најстаријим члановима у општинама Бијељина, Брчко, Бања Лука, Српски Брод, Србац, Власеница, Пале и Требиње.

Навијам за Звезду од малих ногу од када и пратим све везано за наш фудбалски клуб. Користио сам сваку прилику да их гледам уживо, највише сам имао времена за то док сам био студент у Сарајеву, када сам био чест гост на утакмицама где је играла наша Звезда. Данас такође веома интензивно пратим све везано за наш клуб, а ову прилику користим да се захвалим свима у клубу што су се сетили својих чланова и на овај начин показали да смо сви једна велика породица – рекао је Небојша Остојић, професор физике у пензији и дугогодишњи члан нашег клуба.

По два пакета дарова, један потрошачки који је обезбеђен уз помоћ ексклузивног бетинг партнера компаније „Моцарт“ и други састављен од сувенира нашег клуба, биће достављена нашим најстаријим звездашима у суседној земљи.

Од када знам за себе ја сам навијач Црвене звезде. Први пут сам на дербију био 1969. године када смо подедили вечитог ривала резултатом 3:1 и то на њиховом терену. Одлично сећам скоро свих детаља са те утакмице и дан данас. Стрелац трећег гола за нашу екипу био је легендарни Драган Џајић ког сам имао прилику да упознам приликом служења војног рока у Сомбору. Још увек, наравно, са несмањеним интересовањем пратим Звезду, а као куриозитет истичем да нас у ужој породици има чак 6 чланова фудбаслког клуба и то од две до 70 година. Користим прилику да се захвалим свима у клубу на томе што су нас се сетили у овим тешким тренуцима – истакао је Мијат Лаловић, Звездин верни члан из Власенице.

Црвена звезда је још једном показала да брине о најстаријим навијачима који су сигурно заслужили овај знак пажње, а када се све ово заврши верујемо да ће се сви преселити на стадион како би славили нове успехе нашег клуба.

The post Звездини пакети подршке подељени у Републици Српској appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment