Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКошаркаНајновијеТрансфери

Пантер постао „манекен“

У звездашкој јавности тињала је нада да ће Кевин Пантер и наредне сезоне бити члан клуба са Малог Калемегдана. Међутим, данас су сва надања распршена.

Како преноси портал „eurohoops.net“ Пантер је данас потписао једногодишњи уговор са јединим италијаснким евролигашем, екипом миланске Олимпије. Биће ово Пантеров повратак у италијанску кошарку пошто је у сезони 2018/19 носио дрес Виртуса из Болоње са којим је стигао до трофеја у ФИБА Лиги шампиона. Интресантно је напоменути да је и годину дана раније Пантер подизао пехар у најелитнијем ФИБА такмичењу, али се тада на трон попео у дресу атинског АЕК-а.

Претходну сезону Кевин Пантер је започео у грчком Олимпијакосу, а последњих дана 2019. године након раскида уговора са клубом из Пиреја сели се у Београд и постаје незаменљив члан екипе тренера Драгана Шакоте. У дресу Црвне звезде забележио је 23 наступа уз 335 постигнутих поена, а посебно добре партије пружао је у оквиру Евролиге у којој је на 12 одиграних мечева имао просек од 15,9 поена.

Одлазак Пантера свакако ће представљати велики губитак за наш клуб, али овиме се можда и отвара простор да дрес клуба са Малог Калемегдана обуче некадашње дете црвено-белих Немања Недовић који је пре само пар дана раскинуо уговорну обавезу управо са екипом из Милана.

Повезане вести

Leave a Comment