Moja Crvena Zvezda
ПрипремеФудбал

Вешовић: „Напредак ће бити видљив“

Игром у другом полувремену против Винтертура Марко Вешовић је још једном доказао да са правом од њега можемо много очекивати у наствку шампионата. Продори по десној страни, правовремена додавања и брза предаја лопте само су неки од детаља који су красили Марка током премијере у Анталији. Простора за напредак има, а тога је свестан и крилни нападач црвено-белх.

„Трудим се. Од почетка припрема покушавам да играм ближе голу и будем офанзивнији. Надам се да ћу наставити у овом ритму, да користим брзину, да стварам вишак након којих ћу на најбољи могући начин упошљавати Звездине нападаче“, започео је Марко Вешовић.

Вешовић не може бити у потпуности задовољан након премијерног меча у склопу друге фазе припрема. Међутим, без дана тренинга у Анталији, по јакој киши која је доминирала током читавог сурета и укупно 22 играча на терену, разлози су због којих наш офанзивац објективно гледа на реми против швајцарског Винтертура.

„Ово је била прва утакмица после пута који је за нас био веома исцрпљујућ. Без одрађеног тренинга, по киши и тешким условима одиграли смо меч против „тврдог“ противника. Простора за напредак има. Морамо да се уиграмо, постоје сегменти игре које треба унапредити пре свега на тактичком плану и сигуно да ће до почетка шампионата све бити како треба“, закључио је Вешовић.

Повезане вести

21 comments

josif феб 4, 2012 at 10:29

Kako ga bre nije sramota,samo prica po novinama a za 2 godine koliko je u Zvezdi nije pokazao nista.Realno mi smo u agoniji iz koje cemo tesko izaci,opet nam igraju Cava,Kaludjerovic,Vesovic,sad ce neko da kaze a kako da ih prodaju ako ne igraju ali ja tu nevidim logiku.Ako se na nekoga ne racuna onda tribina i zbogom a sta je ovo mi izgleda uigravamo igrace za prodaju a ne oni koji ce da igraju u prvenstvu.Treba se otarasiti Kaludjerovica,Vesovica,Dimitrijevica,Borhu vratiti odakle je dosao i kraj price.Svaku narednu utakmicu treba da igraju Bajkovic-Mikic,Tosic,Mihajlovic,Maksimovic-Mijailovic,Milivojevic-Evandro-Lazovic,Kasalica,Asamoa zamene da im budu Kirovski-Stojkovic,Mladenovic,Petkovic,Krneta-Jankovic,Perovic,Kadu-Miric,Ozegovic,Milunovic a ostale ako nemogu da prodaju neka treniraju sa Vilotom i kraj.Ni ove sto sam nabrojao ne garantiraju rezultate ali to je to sto imamo.Pozz.MKD

Reply
MILAN KG феб 4, 2012 at 05:34

koji crni vesovc proglasen za velikog talenta covek veze nema i cosic isto tako novi vidic ludilo ni od njega nece biti nista mnogo se pojedini igraci dizu u nebesa da su biseri itd a ne pokazuju nista u srbiji je talenat i sa 20 ili 23 godine to samo kod nas ima igrac sa 18 ili 19 godina ako je stvarno biser mora da kida a ne da se prica ima vremena mlad je itd nema tu price ili jesi ili nisi.

Reply
Borivoje Surdilovic Surda феб 4, 2012 at 10:18

Bajkovic-Mikic Maksimovic Tosic Mladenovic-Mijailovic Milivojevic Evandro-Perovic Lazovic Kasalica.Dobro je da u timu ima sto vise igraca koji su zvezdasi od malih nogu a nisu nikad igrali za nas,i da ima sto vise nasih omladinaca.Kad pogledam ovakvu prvu postavu a moze i svih 30 igraca jedini igraci koji nisu zvezdasi su stranci,ali vidi se da se i oni trude tako da bi mogli da ocekujemo srce na terenu.Super je ceo tim sve zvezdasi,to sam hteo bice bolje iz utakmice u utakmicu.

Reply
Luka Popovic феб 4, 2012 at 03:58

u Sopotu,postoji igrac koji je bar 5puta bolji od Vesovica, takodje igra na istoj pozici kao i on, ali iz nekog razloga jos uvek mu nije ponudjen profesionalni ugovor! Najveci napredak bi bio kada bi ti Vesovicu napustio pripreme i vratio se u Crnu Goru iz koje si dosao, jedini kvalitet ti je brzina, koju ne znas da iskoristis. Nije sve u nogama, moras da imas nesto i u glavi!

Reply
Dzozinjo_91 феб 4, 2012 at 02:15

E nista vise ne mrzim nego kad krenu da se izvlače posle svakog kiksa…Alo dečko pa ko ti daje pravo da dajes ovakve otrcane i idiotske izjave?…Pa muka nam je vise od svega… Svaki dan nam po 3-4 naša „virtuoza u kopačkama“ prodaju m… za bubrege…Pa dokle više? O kakvom napredku pričaš? Napredak je za vas misaona imenica i zaobidjite nas kad vas molim s ovakvim svakodnevnim ispiranjem mozga… Samo se nadam da tebe, Dimitrijevica, Borhu, Kadua, Kaludjerovica, Petkovica ako Bog da neću gledati u drugom delu sezone na terenu!!! ROBERTE HOCEMO 4-4-2… NE BUDI TVRDOGLAV TOLIKO ČOVEČE…

Reply
nenad cg феб 3, 2012 at 23:37

Polako ljudi,oni do sada nisu imali nijedan trening gdje je uigravana taktika,zatim treba da tek rade uigravanja po linijama,kao i neke stvari kao zavrsnica napada ili kako i gdje u nekim situacijama treba linija odbrane da stoji.Do sada su to samo bili prakticno kondicioni treninzi a i imamo 10 novih igraca tako da je nemoguce od njih u ovom trenutku ocekivati neku uigrnost i neke tecne ibrze akcije.Potrebno je imati strpljenja jer se ekipa ne pravi za mjesec dana.

Reply
MIKI феб 3, 2012 at 22:44

Pa ako tako nastavite da igrate svi cete videti Napredak ali iz Krusevca !!! Ti pogotovo, medju prvim si kandidatima koji odlaze u Napredak iz Krusevca, neznalice jedne !!!!!!!!!!

Reply
sasa феб 3, 2012 at 22:38

Sto pljujete Vesovica ? Stvarno mi niste jasni,ali stvarno.

Reply
Mile феб 3, 2012 at 23:46

Aj budi realan decko nema pojma, nisam ja to da se pljuje bilo ko a l ovde se pljuju i mnogo veci igraci od Vesovica

Reply
Petar феб 4, 2012 at 01:29

Od svih igraca koji su igrali za nas u protekle 4 godine, bas si nasao za Vesovica da kazes da nema pojma?
Da je makar stariji igrac, pa ajde, ali decko je tek 91. godiste.
Istina je da nije neki supertalenat, ali zasigurno je bolji od velikana kao sto su Guma, Brigel, Reljic, Psiholjub, Tutoric, Cvetkovic koji su olicenje imenice „neznalica“.

Reply
Mile феб 4, 2012 at 02:19

NEmoj mi porediti Vesovica sa ovim odbrambenim igracima. Ja se ne secam igraca koji vise voli loptu od njega, suvise je alav, all njegov problem je i da ne ume sa njom nista, ne znam po meni je on los igrac, a nije vise ni toliko ni mlad. Vreme mu je vec da krene da igra. Po meni nema on kvalitet za zvezdu, imamo mnogo igraca bar za nijansu boljih od njega, mada ko zna sta nosi sutra

Reply
Dalibor феб 3, 2012 at 21:29

Vešoviću brate ja ne znam ko te gura, pretpostavljam ali ne znam zasigurno ali ti bre brate iz frižidera izlaziš. A izjave tipa-treba da igram bliže golu ili to mi više odgovara slušam već godinu ipo. Odem na tekmu a ti brate sa loptom otrčiš u aut. Strašno.

Reply
FRATRIA1389 феб 3, 2012 at 23:03

Lupate, garantujem da ce ovaj decko biti sasvim, sasvim solidan fudbaler, on je jos mlad eksplodirace na prolece ili sledece sezone garantujem.
p.s. inace dugujem izvinjenje Deniju Mihajlovicu, svaka cast lep povratak…

Reply
Mile феб 4, 2012 at 00:47

Jel ga stvarno zovu Deni ili mu ti tako tepas, malo je ge…ki 😀

Reply
Luka феб 4, 2012 at 01:32

Mislim da ga zovu Dani, a ne Deni.

Reply
Zvezdas Rijeka феб 4, 2012 at 09:30

haha toga se sjecam, mislim protiv RAda na Vračaru, primi loptu i otrči u aut.
Inače, brz je i ima „ono nešto“ samo kao da je ili uplašen ili ne znam šta, fali drskosti, mogao bi i morao puno bolje…

Reply
ja феб 3, 2012 at 21:29

i sta sa ovolikim igracima? igrace mrtvi kadu evandro tosic a mladenovic milivojevic perovic itd ce da greju klupo… ovo mi se ne svidja

Reply
delija86 феб 3, 2012 at 21:13

Bice,preuzeo ga Miskovic 😉

Reply
Nebojsa феб 3, 2012 at 21:13

Nadam se da ce se Mihajlovic u potpunosti oporaviti, to bi bilo jako dobro za nas.
Sta mislite o sledecoj postavi: golman Bajko, desni bek Stojkovic, levi Tosic, centralni Mihajlovic i Maksimovic, centralni vezni Milivojevic i Evandro, levo krilo Paseko ( ili Perovic, sve zavisi ko se bolje pokaze), desno krilo Lazovic, polu skpic Kasalica i ispred njega Asamoa? (Pod uslovom da Robi bude zeleo da igra sa dva spica)

Reply
delija86 феб 3, 2012 at 21:19

nece hteti 🙁

Reply
CzvBoys феб 4, 2012 at 09:22

Meni je skroz ok ovo što je Nebojsa napisao, s tim što bi tu moralo da se napravi mesta za Mićka a da se Djuričković i Ožegović što više guraju u vatru kao i Fića Janković.I onda ako i izgube neće mi biti ni najmanje krivo jer su to ipak deca a onda vremenom kad stasaju zajedno rezultat mora doći.A ne da gledam Mikića,Dimitrijevića i ostale igračine kako ne mogu da trče na terenu!Moramo napraviti što agilniju ekipu i naravno kao što reče Nebojša da igramo 4-4-2. Pozz

Reply

Leave a Comment