Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуНајновијеТрансфериФудбал

Македа потписао уговор

Недељама је трајала сапуница, да ли ће италијански фудбалер Федерико Македа да појача Црвену звезду или не. Сада је то коначно окончано, пошто је некадашњи нападач Манчестер јунајтеда потписао нови уговор са Панатинаикосом.

Сценарио каквом се готово нико није надао. Атињани су желели да га продају, тражили су 1.000.000 евра за обештећење, а поред Звезде заинтересовани су били и поједини азијски клубови.

Македа се чак и договорио са Звездом око примања, али челници црвено-белих нису успели да “оборе” цену обештећења. Панатинаикос је био истрајан и Београђани су на крају одустали.

Када је Италијан схватио да од тог трансфера нема ништа, поново је сео да преговара са челницима Панатинаикоса. У четвртак увече из Грчке је „MaxBet sport“ добио потврду, Македа је потписао нови уговор.

Он ће важити до лета 2023. године. Нападачу су загарантована боља примања, и то дупло. Било је то довољно Македи да остане у Атини, у којој се налази већ две године. Црвена звезда ће новог центарфора морати да потражи на некој другој адреси.

(извор: maxbetsport.rs)
https://www.maxbetsport.rs/kraj-svih-spekulacija-makeda-potpisao-ugovor-230783/?fbclid=IwAR2_mMraWd24IhUDXT70fbmeCxraC13QK6bVl0efy9O7oQADJiWohK2k-x0

Повезане вести

Leave a Comment