Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноМлађе категоријеНајновијеФудбал

Звездини бисери – Пет победа наших талената

Таленти који стасавају на теренима иза југа Маракане су у викенду за нама успели да остваре пет победа и постигну 21 погодак.

Омладинци Црвене звезде су поражени у вечитом дербију, упркос томе што су приказали бољу игру и доминацију кроз посед и велики број прилика. Резултат је био 2:1 за Партизан, а погодак за тим Марка Неђића постигао је први стрелац лиге Матеја Бачанин. Јуниори Графичара су рутински савладали екипу ОФК Београда. Тим Дејана Симића је славио резултатом 2:0, а двоструки стрелац био је талентовани Петар Пиплица, док се истакао и голман Иван Гутеша који је одбранио пенал.

1. Бродарац – 21 бод, гол разлика 17:3

2. Црвена звезда – 19 бодова, гол разлика 23:5

3. Партизан – 17 бодова, гол разлика 20:8

——

11. Графичар – 12 бодова, гол разлика 11:12

Стрелци: Матеја Бачанин (Црвена звезда, 9 голова), Никола Кнежевић (Црвена звезда, 5 голова), Петар Пиплица (Графичар, 3 гола).

Кадети Црвене звезде су такође били бољи ривал од Партизана, али се меч завршио резултатом 2:2. Поготке за тим Срђана Стојчевског су постигли Давор Ракић и Немања Видојевић. Кадети Графичара су били непогрешиви у викенду за нама и убедљиво савладали краљевачки Кикер резултатом 4:0. Двоструки стрелац је био феноменални Александар Кахвић, а погађали су још Матија Глушчевић и Лука Бошковић.

1. Чукарички – 22 бода, гол разлика 27:4

2. Војводина – 19 бодова, гол разлика 24:13

3. Партизан – 18 бодова, гол разлика 26:3

——

5. Црвена звезда – 17 бодова, гол разлика 19:7

——

8. Графичар – 12 бодова, гол разлика 23:11

Стрелци: Александар Кахвић (Графичар, 13 голова), Давор Ракић (Црвена звезда, 5 голова), Јован Мијатовић (Црвена звезда, 4 гола).

Фудбалери нашег развојног тима Графичара поражени су од Кабела, лидера на табели Прве лиге Србије, у утакмици одиграној на теренима иза југа Маракане. Резултат је био 2:1 за госте, а гол за наш тим је уследио после ударца Уроша Благојевића када је лопту закачио дефанзивац новосадског тима и послао је у сопствену мрежу.

1. Кабел – 12 бодова, гол разлика 8:2

2. Раднички 1923 – 10 бодова, гол разлика 10:3

3. ОФК Жарково – 8 бодова, гол разлика 5:3

——

5. Графичар – 7 бодова, гол разлика 8:4

Стрелци: Стефан Цветковић, Димитрије Побулић и Лазар Марјановић (2 гола).

Млађи кадети су наставили да доминирају лигом, а овог пута су изабраници Срђана Бугарског савладали Локомотиву резултатом 4:0. Двоструки стрелац био је Лука Ђорђевић, а погађали су још и Јован Светозаревић и Никола Јовановски.

Победу су остварили и талентовани дечаци рођени 2007. године који наступају као пионири Графичара. Они су савладали новобеоградски Раднички у гостима резултатом 1:0, а једини погодак дело је Константина Пантића.

Успешни су били и пулени Уроша Урошевића који наступају као млађи пионири Црвене звезде и убедљиво савладали ФК Милутинац резултатом 5:0. Голове су постизали Костов, Вранић, Цветић, Петрушев и Штулић.

The post Звездини бисери – Пет победа наших талената appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment