Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноМлађе категоријеНајновијеФудбал

Иза југа Маракане – Млађи кадети имају рецепт за дерби

Бисери рођени 2005. године ће у недељу од 19 часова дочекати вечитог ривала, а Срђан Бугарски и његови пулени су и више него спремни за изазов који их очекује, о чему говори и начин на који су ушли у сезону.

Наши млађи кадети су у првих пет кола остварили максималан учинак од 15 бодова уз импозантну гол разлику 23:3. Редом су побеђивали: ФК 011 5:1 (Петровић 2, Видаковић, Чоаџија и Ђурић), Бродарац 3:0 (Радујко 2, Недељковић), Аду 8:1 (Радујко 2, Гојков 2, Видаковић 2, Недељковић и Светозаревић), Локомотиву 4:0 (Ђорђевић 2, Светозаревић и Недељковић) и Синђелић 3:1 (Петровић 2, Јовановски), а рецепт за дерби је јасан тренеру Срђану Бугарском.

Очекујем да истрајемо у нашем стилу игре, да испунимо што већи број захтева, како индивидуалних, тако и групних. Дерби је једна од ретких утакмица у којој могу да пресуде детаљи, а на нама је да их препознамо у игри и искористимо у нашу корист. На терен ћемо изаћи са жељом да се такмичимо и надамо се позитивном резултату. До сада имамо пет победа и то је резултат доброг и континуираног рада екипе. Подигли смо доста елемената игре на виши ниво, а једини рецепт је тај да и у недељу будемо као и у првих пет утакмица – почео је Бугарски.

Оно што сматра да би могло да пресуди у дербију је дисциплина, упркос томе што је здравствени билтен нашег тима такав да су нам три важна фудбалера ван строја.

Обе екипе имају квалитет. Ми јесмо физички инфериорнији, али то не би требало да буде пресудан детаљ. Дисциплина у игри је кључна, као и концентрација у појединим ситуацијама. Што се здравственог стања тиче, нажалост још увек је повређен најбољи стрелац лиге из прошле сезоне Андреј Шкобаљ, ван строја је и Недељко Чоаџија, а од среде смо остали и без Новака Гојкова који се приликом ваздушног дуела повредио. Упркос свему, имамо самопоуздање пред меч и верујемо у победу – подвукао је Бугарски.

Утакмица ће бити одиграна у недељу од 19 часова на теренима наше Омладинске школе, али без присуства публике.

The post Иза југа Маракане – Млађи кадети имају рецепт за дерби appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment