Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаНајновијеФудбал

Борјан: „Оставили смо срце на терену“

Капитен Црвене звезде, човек који је четврту годину заредом члан црвено-белог тима који игра групну фазу европских такмичења, Звездина хоботница која је својим одбранама допринела великом успеха нашег клуба – Милан Борјан! Није крио репрезентативни голман Канаде срећу и радост поводом уласка црвено-белих у групну фазу Лиге Европе, а истакао је да верује у свој тим чији је и предводник.

Четири године заредом бити у тиму који игра групну фазу у Европи је велика част. Сви навијачи треба да буду поносни на момке који су и вечерас оставили срце на терену. Идемо даље, сада је на нама да подижемо лествицу, треба да прођемо и групну фазу и Боже здравља да правимо још веће резултате како би Звезду подигли што више тамо где и заслужује – у звезде – нагласио је Борјан.

Много пута је Борјан показао да верује у свој тим, а тако је било и овога пута.

У авиону сам рекао да ћемо проћи даље и – то се остварило. Верујем у екипу, момци су стварно вредни, сви заједно радимо веома добро. То смо показали много пута. Искрено, нисмо имали среће у квалификацијама за Лигу шампиона, али шта је ту је. Треба сви да будемо поносни, нарочито звездашка јавност. Желим им све најбоље и да, Боже здравља, сви дођу на стадион када се капије отворе – подвукао је Милан Борјан, капитен Црвене звезде.

The post Борјан: Оставили смо срце на терену appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment