Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаНајновијеФудбал

Мркела: „Имамо квалитет“

Спортски директор нашег клуба Митар Мркела изнео је прве утиске и очекивања од групне фазе Лиге Европе у којој ће наш клуб играти против белгијског Гента, немачког Хофенхајма, као и чешког Слована.

Увек сам говорио да на жреб не можемо да утичемо, али кога год да добијемо то су јаки и тешки противници за Црвену звезду. Наравно, ми имамо квалитет, потрудићемо се да добро одиграмо ову групу и евентуално прођемо даље како би на пролеће играли у шеснаестини финала Лиге Европе. Не слажем се да није атрактивна група, идемо у земље као што су Белгија, Немачка и Чешка. Коју год групу да смо извукли она би била изузетно тешка – истакао је Мркела.

Звезду очекује убитачан темпо утакмица, групна фаза Лиге Европе ће бити завршена за мање од два месеца.

У односу на раније године, новитет је да ћемо имати веома густ распоред, управо због корона вируса и каснијег почетка квалификација за Лигу шампиона и Лигу Европе. Ми одмах после репрезентативне паузе и утакмице са Партизаном играмо прву утакмицу у овогодишњој групи и онда на сваких седам дана по три утакмице, па поново следи пауза због репрезентације и затим исти темпо мечева на свака три дана – подвукао је Мркела.

The post Мркела: Имамо квалитет appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

ReD окт 2, 2020 at 21:33

Utakmica svakih 3 dana ? Pa zar mi nemamo preko 30 registrovanih igraca….. NEGO GDE SU PARE OD LIGE SAMPIONA ?

Reply

Leave a Comment