Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Звездаши учествовали у Дечијој недељи

Представници нашег клуба посетили су данас Дом за незбринуту децу „Јован Јовановић Змај“, који се налази под покровитељством Центра за заштиту одојчади, деце и омладине Звечанска у оквиру Дечије недеље и обрадовали малишане симболичним поклонима.

Фудбалски клуб Црвена звезда још једном је показао да мисли на најмлађе чланове нашег друштва. Да се љубав према црвено-белим бојама јавља у детињству је позната чињеница, а омладинци нашег клуба управо су о тој љубави причали најмлађима које су посетили. Капитен наше омладинске селекције Андреј Ђурић и Никола Пантић провели су преподне са децом без родитељског старања, а на тај начин је и наш клуб учествовао у Дечијој недељи која се обележава широм Србије.

Малишани су са одушевљењем дочекали најстарије чланове наше Омладинске школе. Подсетили су наши бисери децу колико је важно да се баве спортом и да је развој у њиховим годинама веома битан. Причи и дружењу није био крај, а на лицима свих присутних није се могло сакрити задовољство због организоване посете. У оквиру Дечије недеље организован је спортски дан у ком су наше младе нада учестовале и измамиле осмехе на лицима наших најмлађих навијача.

После вишесатног дружења дошао је тренутак да се омладинци нашег клуба поздраве са децом из Дома за незбринуту децу „Јован Јовановић Змај“, којима ова посета због ситуације у којој се налазе додатно значи. Црвена звезда ће и у наредном периоду наставити да посвећу пажњу најмлађима и пружа помоћ онима којима је најпоребнија, како кроз учешће у различитим манифестацијама, тако и кроз посете школама.

The post Звездаши учествовали у Дечијој недељи appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment