Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

У сусрет противнику – Инђија

Фудбалери Црвене звезде сутра од 19 часова дочекују екипу Инђије на стадиону “Рајко Митић” у оквиру 14. кола Супер лига Србије. Сутрашњи меч биће тек шести дуел два тима у историји.

МЕЂУСОБНИ ДУЕЛИ

Црвено-бели су против Инђије до сада одиграли само четири првенствена дуела и то два у сезони 2010/11, као и ове такмичарске године. Први окршај играо се у Инђији у оквиру другог кола Суперлиге, када је наш тим славио резултатом 1:0 голом Милоша Трифуновића у седмом минуту. Следећи меч одиграо се на Маракани, где је такође наш тим забележио победу, овог пута резултатом 3:1, а стрелци за црвено-беле били су Нинков, Короман и Вешовић.

Први дуел ове сезоне против екипе из Срема одиграли смо на Маракани када је наш тим славио резултатом 2:1, головима Милана Павкова у оквиру осмог кола Суперлиге Србије. Други сусрет одиграо се у Инђији када је тим Дејана Станковића ремизирао (1:1), а гол за црвено-беле постигао је Ел Фарду Бен. Последњи пут сусрели смо се у Купу Србије када смо славили резултатом 2:1 головима Ел Фарду Бена и Мирка Иванића.

БУДИТЕ УВЕК УЗ ЗВЕЗДУ

Директан пренос утакмице против Инђије можете пратити на каналу Аренаспорт 1 са почетком од 19 часова. Уколико нисте у прилици да пратите видео пренос уживо, можете бити уз наше момке и на Звездиној апликацији, путем текстуалног преноса на нашем Меч центру, који је активан на сваком мечу из минута у минут, као и на званично Твитер налогу нашег клуба.

ФОРМА ЕКИПА

Црвена звезда је ове сезоне непоражена у Суперлиги. Изабраници Дејана Станковића налазе се на челу табеле са 35 освојена бода и скором од 11 победа и два ремија уз гол разлику 39:5. Такође, црвено-бели су у групној фази Лиге Европе остварили две победе и један пораз и налазе се на другом месту групе Б. Екипа Инђије налази се на 14. месту са 15 освојених бодова. У претходних пет мечева остварили су две победе и три пораза.

РЕЧ ДЕЈАНА СТАНКОВИЋА

Нема калкулисања против Инђије. Желимо да у меч уђемо са саставом који у том тренутку буде најспремнији, како би фудбалери могли да добију заслужени одмор, јер нас очекује паклен ритам до 16. децембра. Много тога је у игри, а са Инђијом се завршава трећи циклус утакмица и о било чему сем о победи, ни не желимо да размишљамо. Ми смо и против Јавора могли да дамо три или четири гола, али такав је био дан. Нисмо реализовали све оно што смо постигли. Имали смо добре шансе, ушли озбиљно у меч, али без победе. Јавор је био школа, али не желимо више да „поклањамо“ бодове, тако да ћемо предано ући у меч са Инђијом, јер знамо шта нам победа доноси – почео је Станковић.

СУДИЈА МЕЧА

Главни арбитар утакмице Црвена звезда – Инђија је Милош Миловановић из Ћуприје. Помагаће му Јован Грујић и Милоје Милићевић.

ОСТАЛИ МЕЧЕВИ

Петак, 6. новембар:

Металац – Војводина 3:3

Субота, 7. новембар:

Бачка – Рад 0:1
Нови Пазар – Златибор 1:2
Пролетер – Напредак 1:0
Чукарички – Вождовац (16 часова)
Раднички – Радник (16 часова)
Мачва – Јавор (16 часова)
ТСЦ – Младост (16 часова)
Спартак – Партизан (18 часова)

The post У сусрет противнику – Инђија appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment