Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаНајновијеФудбал

Борјан у тиму кола Лиге Европе

Ремизирала је Црвена звезда против Хофенхајма у Београду резултатом 0:0, а Милан Борјан, као најбољи појединац овог меча добио је још једно признање. Наш чувар мреже истакао се бројним интервеницјама и изабран је у тим 5. кола Лиге Европе, што значи да је био и најбољи голман протекле рунде у другом по реду најбољем клупском такмичењу старог континента.

Ако је неко постао синоним за Црвену звезду у претходних неколико година, то је свакако садашњи капитен нашег клуба Милан Борјан. Предводник црвено-белих на терену већ четири године помера границе и претвара свој гол у велики, непробојни зид. Из утакмице у утакмицу потврђује зашто је лета 2017. године дошао у Црвену звезду, и од тада својим парадама, голманским бравурама, такозваним „борјанизмима“ просипа магију испред свог гола, која ће бити заштитни знак најмлађе генерације навијача Црвене звезде.

У синоћном мечу поново је нерешева енигма за противничке нападаче био наш Борјан. Пробали су са дистанце, са линије шеснаестерца, па и из казненог простора, али све је „скидао“ Милан Борјан. Звездина хоботница имала је одговор на сваки ударац фудбалера Хофенхајма, па је чак и тренер Хофенхајама морао да уведе свог најбољег стрелца са клупе, међутим ни то није пошло за руком.

Наравно да сјајна партија Милана Борјана није прошла незапажено, па се голман црвено-белих нашао у идеалном тиму Лиге Европе за пето коло. Осим њега, ту су још: Риса (Молде), Пабло Мари (Арсенал), Качарба (Слован), Монреал ( Реал Сосиједад), Пици (Бенфика), Пепе (Арсенал), Волф Ејкрем (Молде), Хоџ (Милан), Галено (Брага) и Сима (Славија Праг).

The post Борјан у тиму кола Лиге Европе appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment