Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Проблеми се нижу као на траци. Хол поново ван паркета

Након пуне две недеље и повреде коју је Ленгстон Хол доживео у дуелу са вечитим ривалом, плејмејкер нашег клуба вратио се на паркет у 9. колу регионалног такмичења у дербију Јадрана против подгоричке Будућности. Ншао се Хол и у стартној петорци, али је након два и по минута игре напустио паркет и више се није враћао у игру.

Како се сазнаје Хол је повредио примицач и сигурно га десетак дана неће бити у саставу тренера Саше Обрадовића што ће свакако представљати велики хендикеп за целокупан тим. Звезда ће без првог плеја сигурно одиграти мечеве против Олимпијакоса и Албе у оквиру Евролиге који су на програму 10. и 15. децембра, као и дуел са ФМП-ом који је на програму 12. децембра. Очекује се да ће Хол моћи да помогне саиграчима 18. децембра када шпанска Валенсија долази у београдски храм кошарке.

Ситуација са организаторима игре постаје алармантна уколико се зна да је Тејлору Рочестију данас (7. децембра) истекао двомесечни уговор, а још раније је изнешено да он неће бити продужаван.

Повезане вести

2 comments

Tijano дец 7, 2020 at 17:21

Uh…kakva šteta…nenadoknadiva. Sve sam se rasplakao zbog ovog dilbera i bezveznjaka

Reply
Dragan дец 8, 2020 at 10:38

Hol je Filip Čović viši 10cm…U stvari, samo viši, jer i onaj nesretnik Filip je u MNOGO čemu bolji od ovog Šabana koiji organizuje napad leđjima okrenutim ka protivnučkom košu!!?? Čović makar napadao licem u lice, iznuđivao slobodna bacanja(i sve pogađao)… Brate Filipe, izvini što sam te godinu dana pljuvao, dođoše bitange još gore od tebe , a 10 puta skuplje. Sorry.

Reply

Leave a Comment