Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаНајновијеФудбал

Милијаш: „Веровали смо и вратило нам се“

Помоћник шефа стручног штаба Дејана Станковића и некадашњи капитен нашег тима Ненад Милијаш истакао је да је презадовољан учинком који је Црвена звезда остварила у групној фази Лиге Европе.

Презадовољан сам како смо одиграли ових шест утакмица. Освојити 11 бодова у Европи, у групи која није била лака, не може да буде мала ствар. Ипак, сви смо се заједно надали томе, али и напорно радили да би остварили циљ, а то је био пролазак у наредну рунду такмичења. Веровали смо у то и вратило нам се, а сада имамо времена да се спремимо за све оно што нас исчекује – почео је Милијаш.

Имали су фудбалери нашег тима изгледније прилике, али је изостао гол против Слована у Либерецу, па је меч завршен 0:0.

– Била је тешка утакмица. Слован је чврста екипа која игра тврдо и иде на сваку лопту, уз то чека и нашу грешку како би је искористио и постигао гол. Имали смо шансе, али их нисмо искористили, међутим, не треба жалити за тим. Битно је да нисмо изгубили и да смо освојили бод, што је веома важно у Европи.

Верује Милијаш да фудбалери нашег тима имају још снаге да заврше полусезону на прави начин.

Када носите дрес великог клуба као што је Црвена звезда, онда морате да имате снаге за сваку утакмицу. Нама је прва следећа, као и увек, најбитнија, али свакако желимо да до краја јесење полусезоне остваримо све победе и на прави начин одемо на одмор. После тога ћемо да размишљамо о ономе што нас чека на пролеће – закључио је Милијаш.

The post Милијаш: Веровали смо и вратило нам се appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment