Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеПрипремеФудбал

Станковић на припреме води петорицу јуниора

Правило да два млада играча рођена после 1. јануара 1999. године морају да почну утакмице Супер лиге Србије, “натерали” су клубове да полако размишљају о будућности. Црвена звезда жели током припрема да проба нове таленте који ће да буду бонус играчи од лета у шампионату Србије.

Начелан план је, како сазнаје МаџБет спорт, да припреме на Кипру и Анталији прођу таленти, а на списку се очекују Марко Лазетић (већ дебитовао за први тим), Матија Бачанин и голман Марко Ћопић.

Најавили смо да ће прилику из филијале Графичара да добију Кенијац Ричард Одада који је већ више од две године у Београду. Ипак, поред њега биће прикључен и Никола Станковић за кога стручњаци сматрају да је играчки прави наследник актуелног тренера Дејана Станковића.

Момак рођен 2003. године одиграо је девет мечева у Првој лиги Србије и показао потенцијал, па следи селидба током припрема у најбољи тим шампиона Србије. Везиста је постигао један гол и имао две асистенције, а на терену делује као “радилица” која претрчи километре и спона је између последње линије и напада. Нема дилеме да ће са остали клинци из школе да буду под лупом тренера Дејана Станковића.

(извор/фото: maxbetsport.rs)
https://www.maxbetsport.rs/zvezda-vec-misli-na-sledecu-sezonu-put-kipra-krece-pet-decaka-jedan-je-naslednik-dejana-stankovica-255397/?fbclid=IwAR2IGfFUsKIciw5hausI5yM1TTM1hkWtTccI3HpbeAf4aCncj4HweqY_nlQ

Повезане вести

1 comment

Hadži Dragan NBG дец 30, 2020 at 19:04

Bačanin i mali Stanković ne treba da idu, već Andrej Đurić, vrhunski half i kapiten U19 i Despotovski desni spoljni, strava igrač takođe iz U19.

Reply

Leave a Comment