Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаКошаркаНајновије

На ПАО без Лојда, Хола, Симоновића и Ннока

Није лако Дејану Радоњићу. Треба да психолошки врати екипу која је потпуно потонула, а уједно и да остварује добре резултате. Најтрофејнији стратег црвено-белих у 21. веку данас ће да предводи с клупе тим у 17. колу Евролиге, против Панатинаикоса (19:00).

Клуб с Малог Калемегдана јури “скалп” тима из Атине и шесту победу у најјачем европском клупском такмичењу. У овај меч, јасно је, Београђани не улазе као фаворити.

Много је проблема пред Радоњићем и црвено-белима. Пре свега Звезда не може да рачуна на убедљиво најбољег играча Џордана Лојда (коронавирус). Без њега то иде јако тешко, што је показао и меч АБА лиге, у Лакташима, у којем је Игокеа остварила убедљиву победу.

Повреде муче Ленгстона Хола, док је Марко Симоновић болестан. На позицији плеја, дакле на почетку треба да буде Шпанац Кино Колом, а бекап опција је млади Алекса Ускоковић, а улога организатора игре биће поверена и Корију Волдену, ако буде било потребе. На позицији коју покрива Марко Симоновић, пак, Звезда има више него довољно играча…

Последње појачање, центар Лендри Нноко, још није у потпуности спреман и не очекује се на овој утакмици. Много тога ће да зависи од учинка Џонија О’Брајанта. Он би могао да буде “икс фактор”, али под условом да одигра најбољу партију од доласка међу црвено-беле.

Против Панатинаикоса, дакле, играће: Колом, Ускоковић, Волден, Лазић, Рит, Раданов, Добрић, Давидовац, Јагодић-Куриџа, Симанић, О’Брајант и Кузмић.

(извор/фото: maxbetsport.rs)
https://www.maxbetsport.rs/mnogo-problema-s-ovih-12-igraca-zvezda-juri-skalp-panatinaikosa-i-sestu-pobedu-255614/?fbclid=IwAR39WT4fLhun7IkG6AQyKu9XMnd9cf7lmmg5-SjoGwcXW9R-NV8Sw9Na9uw

Повезане вести

Leave a Comment