Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуНајновијеТрансфериФудбал

Синкернагел је изабрао Вотфорд. Звезда „напада“ новог Скандинавца

Ричмонд Боаћи је отишао, Милан Павков би могао ускоро, па се Црвена звезда поново налази у потрази за нападачем, који је био приоритет и током летњег прелазног рока.

У последњим тренуцима тада је доведен Дијего Фалчинели. Италијан се од старта наметнуо као први избор Дејана Станковића, показао је претходних месеци да заслужује указано поверење, али да се не би уљуљкао биће му потребна јача конкуренција од младог Николе Крстовића и већ дуже време индиспонираног Павкова, који има слободу да преговара с другим клубовима иако му уговор важи још две године.

Уколико би јунак победе над Ливерпулом отишао ове зиме, црвено-бели би морали брзо да реагују, а листа кандидата је већ спремна. По сазнањима Моззарт спорта, на њој је и репрезентативац Шведске – Исак Кисе Телин.

Реч је о нападачу рођеном 1992. године, који је од 2017. члан Андерлехта, али га клуб из Брисела није много користио, већ је ишао на позајмице у Беверен, Бајер Леверкузен и Малме. У домовини је прошле сезоне постигао 17 голова и имао четири асистенције у 31 утакмици, што му је уз партије у Беверену (19 голова и три асистенције у 36 утакмица) најбољи учинак каријере. У Леверкузену се није наиграо (14 утакмица, гол и асистенција), као ни пре тога у Бордоу, одакле је стигао у Андерлехт. За непуне три сезоне у Лиги 1 остварио је 29 наступа и постигао три гола.

Репрезентативац Шведске је од 2014. године. Био је у тиму на Светском првенству у Русији, али је у јакој конкуренцији Берга и Тоивонена успео да упише само 35 минута. У 29 утакмица дао је три гола.

Подсетимо, Звезда је међу жељама већ имала једног Скандинавца за ову зиму, али је данско крило Филип Синкернагел изабрао Вотфорд.

(извор: mozzartsport.com)

Повезане вести

1 comment

Hadži Dragan NBG дец 30, 2020 at 19:00

Nemojte tog Telina, provereno da nije ništa posebno, poput Tomanea je, ali slabija kopija. Verujte mi.

Reply

Leave a Comment