Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Борјану и Катаију признања

Капитен Црвене звезде Милан Борјан проглашен је за најбољег играча нашег клуба у 2020. години, док је гол Александра Катаија против Слована из Либереца најлепши у јесењем делу сезоне.

Поносан је био Милан Борјан због признања у оштрој конкуренцији.

Желео бих да се захвалим на признању. За мене је ово потврда да треба да радим још јаче и боље. Желим да наставимо да ређамо успехе, као што смо то чинили и до сад. Захвалио бих се саиграчима, стручном штабу, управи и мојој породици која је уз мене и од које имам максималну подршку – рекао је Борјан

Са осмехом је Александар Катаи говорио о свему што је Црвена звезда урадила у јесењем делу сезоне, али и о томе колико је срећан због признања.

Драго ми је због признања, али и због тога какву полусезону имамо иза себе. Одрадили смо фантастичан посао и нећемо ту стати, већ ћемо наставити да радимо и да се трудимо максимално. Надам се да ће пролећни део сезоне бити још бољи. Што се тиче меча са Слвоаном, то је била једна од наших најбољих утакмица, где смо сјајно ушли у меч, о чему сведочи и резултат. Много ми је драг тај погодак и захвалио бих се за признање које сам добио – рекао је Катаи.

The post Борјану и Катаију признања appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment