Moja Crvena Zvezda
ПрипремеФудбал

Данас са Кинезима

Црвена звезда ће данас одиграти четврти меч од како је дошла у Анталију. Противник ће бити екипа Теда, а утакмица почиње у 16:15.

Звездин данашњи противник је актуелни освајач Кинеског купа и долази из града Тианжин. Прошле сезоне су поред освојеног купа заузели десето мјесто у Кинеској Суперлиги. Њихов тренер је хрватски стручњак Јосип Куже који је у својој каријери водио Динамо из Загреба, Мајнц, Ријеку, Вартекс и многе друге екипе и репрезентације.

Наш данашњи противник у свом саставу има само три странца. То су Гоиан (Румунија), Ри (Сјеверна Кореја) и Арс (Холандија). Остатак екипе чији је капитен Ванг Хинхин је састављен само од Кинеза.

Црвена звезда ће сутра играти против екипе у којој игра Александар Јевтић, Ђиангсу.

ТВ преноса ове утакмице неће бити.

Повезане вести

16 comments

walkyri феб 10, 2012 at 16:54

gubimo 1:0, primili smo gol iz penala, a evandro je promasio penal koji je i napravljenj nad njim

Reply
ja феб 10, 2012 at 16:59

e evandro definitivno netreba da sutira penale, za penale tata mata je kadu.

Reply
nikola феб 10, 2012 at 17:04

Na kom sajtu pratis rezultat,daj link

Reply
jovan феб 10, 2012 at 17:14

Brate kakva je to penal serija tamo?mi igramo utakmicu ili vezbamo penale?a taj ako vise ikad pogodi penal ima da pevamo!

Reply
Krule феб 10, 2012 at 16:36

U ugovoru Mesija isto postoji odredjena cifra ispod koje nemoze da ide,to neznaci da mora otici odma,lepo pise da moraju obe strane biti saglasne.Cela buka je dignuta zato sto niko nije dobio procenat,to je kljuc problema!

Reply
delija86 феб 10, 2012 at 16:33

Zvezda igra u plavim dresovima, a Prosinečki se odlučio za sledeći sastav: Vesić, Ćosić, Krneta, Stojković, Petković, Milivojević, Evandro, Janković, Mirić, Pačeko, Kasalica.

Reply
ZvezdaRs феб 10, 2012 at 15:28

Hocel biti gdje tekstualni prenos ? :/

Reply
ZvezdaRs феб 10, 2012 at 15:27

Ocel biti gde tekstualni prenos ? :/

Reply
Raka Delija феб 10, 2012 at 15:10

ЂОРЂЕ СТЕФАНОВИЋ ДАО ИНТЕРВЈУ ЗА РСБ У ВЕЗИ АКТУЕЛНЕ СИТУАЦИЈЕ ОКО ФИЛИПА ЈАНКОВИЋА:'(ево текста)
“““““Ponovo postavljam pitanje gde i sa kim su funkcioneri Zvezde potpisali ugovor sa Romom, kada je dogovoreno, gde je papir? Zar se ne vidi kako se zamenjuju teze: kao bitan je clan 5, kao o tome su pisali. Gde je novinarska objektivnost i sto ne napisu da nismo produzili ugovor Filip bi u januaru otisao bez dinara, to jest za 400.000 eura kolika bi bila trening kompenzacija, kako su u bescenje odvedeni, Cosic, Milanovic, Djuricic, Kovacevic, i mnostvo druge dece. Vrlo sam realan i ne patim od teorije zavere, ali stvarno odredjenim grupacijama u fudbalu smeta jer uvodimo red, smeta jer ukazujemo na problem, smeta jer se nase inicijative prihvataju.. Zato sto smo potpisali novi ugovor gde Filip bez Zvezde ne moze u drugi klub za klikere, sto smeta pojedinim menadzerima i napadaju Lukica, mene i Zvezdu, bave se kampanjom! Zasto kada se jos niko nije oglasio da ce da udje u predsednicku trku! Problem je jer sada nece moci da ga odvedu ispod 3 miliona i pokvarili smo im vrlo lukrativnu racunicu. Sta ce biti ako potpisemo novi ugovor u januaru? Ja odgovorno tvrdim da niko od nas nije imao kontakt sa Romom, nikada!

Ljuti su jer nismo dali procente, nismo pristali na posrednike. I umesto da nas mediji podrze prave se afere gde ih nema! Sto se nas u Zvezdi tice, mirni smo, za nas je ova prica gotova, cekamo da nam se pokaze ugovor ili da neko kaze kada i gde smo se sastali sa Romom, ako ne urade to postoji sud pa ce pokazati ko je u pravu! Pisu da su bili pod pritiscima, pa bogme bili smo I mi od onog najmerodavnijeg suda – javnosti, i da sacuvamo interes i Zvezde i Filipa i potpisemo novi ugovor, a spekulacije da je cena mala od 3 mil za ovako mladog igraca… sta bi rekli da je otisao za 400.000 eura kako je bilo planirano i o cemu su sami mediji pisali i upozoravali!
Pogledajte koliki su transferi bili ove zime za mnogo afirmisanije igrace u Evropi. Ali vec sada je jasno da vise nema mesetaranja sa Zvezdinom decom, nema posrednika u ugovorima, I to boli, I mi necemo da stanemo sa ciscenjem nase kuce, sto se vidi I po principijelnoscu pri potpisivanju ugovora sa Ozegovicem I Filipom. I ovo je process zapocet od kada smo dosli, pa nije neka predizborna retorika.

Ugovor ima slovnih gresaka I na tome se izvinjavam jer smo obicno vrlo pedantni, ali ugovor je menjan I bukvalno potpisan u poslednjem minutu pre predstavljanja I puta ekipe u Antaliju, sto na neki nacin potvrdjuje I njegovu autenticnost! Najvaznije je da se Filip dokaze I da ga ostave na miru, mi ne mozemo da uticemo na njegove menadzere, ali sacekajmo da Filip postane punoletan, da jace oseti huk Marakane, pa cemo videti ko je I kada njega prodao ROMI, ako se to uopste desilo! A danasnji pokusaji vadjena da se to sve desilo bez znanja zvezde, I ako je tacno ne pije vodu, morace da odgovaraju za to sto su izrekli neistinu, da nasa rec ne znaci mnogo I da smo prodali Filipa. Mi nismo, a koje? I da li je? pokazace vreme! Zaboravljaju da se pred UEFA I FIFA I Zvezda pita.“““

Reply
Alex Krycek феб 10, 2012 at 16:07

Dakle, ide za 3 miliona, ako pristane na uslove kluba i tu se Zvezda ništa ne pita…

Reply
dr феб 10, 2012 at 16:20

Znaci koliko smarate da je to bolesno! Ajde vise zaboravite na Filipa Jankovica!

Reply
Okciots феб 10, 2012 at 16:24

Alex Krycek upravo tako… juce sam to reko, a danas je to potvrdio Stefanovic… I kazem duguju izvinjenje, jer su rekli da nece pristati na uslovljavanje kluba, a ipak su pristali! Ne kazem da je mnogo lose sto su pristali ( kao sto je reko i on bolje 3 mil nego 0 ) ali opet nisu morali da se zalicu s onim izjavama kako nece dozvoliti nikom da uslovljava Zvezdu!

Reply
urosh феб 10, 2012 at 16:53

Alex Krycek au covece koji si ti hejter, verovatno si u vezama sa nekim menadzerima chim ti smeta sve ovo, sve tvoje postove pratim i svi su negativni, ne trebaju nam takvi ovde. Idu izbori i tek ce biti sve i svasta a ko sve organizuje videcemo kada se budu pojavili doticni kandidati za predsednika. Tek ce biti mesetarenja i vrbovanja clanova crvene zvezda da glasaju za neku opciju. Ja svoj glas dajem svojom voljom a ne voljom drugih.A ti doticni prestani da hushkash navijache protiv uprave jel ta uprava radi najbolje sto ume i nevidim nijednog drugog koji bi to bolje radio, mozda nemaju neko znanje ali kahones i srce imaju junacko.

Reply
urosh феб 10, 2012 at 16:56

kako se zvezda nista ne pita u ugovoru ako znash da chitash pise u saglasnosti svih strana tako da se zvezda itekako pita i sama ce odluciti za koliko novca ce dati svog igraca sta vishe ovo od 3 miliona je i dobra stvar jel mesetari ga nemogu odvesti za sicu. Posto tebi sve ovo smeta verovatno si i ti neki mesetar.

Reply
Alex Krycek феб 10, 2012 at 20:20

Jesam brate, evo priznajem, moj Gospodar Falji Ramadani me plaća skupo da pišem na sajtu mojacrvenazvezda da glasaju protiv uprave.
Ti si sigurno neki DS-ovac (mislim na stranku, ne na Delije), pa si vaspitan po komunističkom sistemu „vlast radi ono što je najbolje za tebe i najbolje što ume“

Reply
crni_redstar феб 10, 2012 at 15:07

prenos?

Reply

Leave a Comment