Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Одада добија српско држављанство

Кенијски фудбалер Ричард Одада прикључио се Црвеној звезди ове зиме након успешне епизоде у Графичару, па је на припремама почео да се намеће Дејану Станковићу. Разлог због ког не може да се нада великој минутажи је ограничен број странаца у протоколу за утакмице Супер лиге, али је због тога Одада спреман да постане Србин и одрекне се кенијског држављанства, преноси „Информер“.

– „Он је имао правни основ да поднесе захтев за држављанство. Уз то је приложио изјаву о намери да живи у Србији и да је спреман да се одрекне папира“ -, речено је листу у Црвеној звезди.

Одада има 20 година и рођен је у Наиробију, а члан Црвене звезде је од јануара 2019. године. Прослеђен је у филијалу Графичар и за две године боравка у Србији научио је делимично и наш језик, а видећемо да ли ускоро добити и држављанство.

Повезане вести

1 comment

Delije Sever Ns јан 29, 2021 at 07:40

Davnih dana sam rekao da će Odada biti car.Sad ga polako uvodi u sistem da oseti šta je prvi tim,na leto kad prodaju Kangu eto naše zlatne koke u timu…to je suvo zlato a i njega će Terza roknuti za 5,6 miliona e,takvi se igrači dobro plaćaju.

Reply

Leave a Comment