Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Станковић преломио. Двојица играча иду у Графичар, Одада остаје

Фудбалери Црвене звезде окончали су зимске припреме. Не рачунајући Александра Катаија који се полако враћа тренажном процесу, тренер Дејан Станковић имао је комплетан играчки кадар на располагању и самим тим сигурни смо да има комплетан увид у могућности сваког фудбалера понаособ. Наше фудбалере током пролећа очекује мањи број мечева у односу на паклену јесен која је са великим успехом окончана, па је самим тим и шеф стручног штаба одлучио да мало растерети ростер и омогући неким млађим играчима да кроз наступе у филијали Графичару стичу неопходно искуство.

Одлука Дејана Станковића и руководства клуба је да се Никола Станковић, рођен 2003. године, и годину дана млађи Марко Лазетић кале у Првој лиги Србије где ће имати неопходну минутажу и могућност за напредовање.

У такмичарском погону клуба из Љутице Богана остаје Ричард Одада, који је наступао у све четири утакмице током припрема и може да одигра на две позиције. Млади Кенијац је пре неколико месеци поднео захтев за добијање српског пасоса посто је становник Београда од 2017. године и има право да добије српско дрзављанство. Када процедура буде завршена неце попуњавати број од четири странца у домаћим такмичењима, који и на пролеће остаје исти.

Повезане вести

Leave a Comment